Kändisarna du inte visste gjorde audition för Riverdale

Kändisarna du inte visste gjorde audition för Riverdale

Det är flera olika kändisar som har gjort auditions för att spela olika karaktärer i tv-serien Riverdale. Här är dem!

Travis Mills

Travis Mills var ute efter att spela karaktären Jughead Jones i Riverdale, men så blev det inte. Däremot vann han kärleken – Madelaine Petsch. Paret träffades på Riverdale-auditionen och började sedan skriva till varandra på Facebook. Resten är historia!

Charlie DePew

Charlie DePew spelar Jake Salt i tv-serien Famous In Love, men var ute efter att spela rollen som Archie Andrews i Riverdale. Han avslöjar att det stod mellan honom och KJ Apa.

– Efter att ha förlorat rollen som Jake i Famous In Love första gången gick jag på audition för Riverdale. Det stod mellan mig och KJ Apa och jag tror att alla vet hur det slutade, säger han i en intervju med NKD Magazine.

Cole Sprouse

För WWD berättar Cole Sprouse att han inte var imponerad när han läste manuset till Riverdale. Han blev tillfrågad att göra en audition för karaktären Archie Andrews, men blev mer intresserad av rollen som Jughead Jones.

Madelaine Petsch

Madelaine Petsch gjorde en audition för Riverdale-karaktären Betty Cooper innan hon fick rollen som Cheryl Blossom. På sin Youtube-kanal berättar Madelaine att hon hade varit på en audition för Legends of Tomorrow och att hon några timmar senare blev tillfrågad att göra en audition för Betty Cooper.

– Jag är ganska säker på att producenterna visste att de ville ha mig som Cheryl redan då. Fyra månader senare gjorde jag en till audition, fast för Cheryl, säger hon.

Vanessa Morgan

För Harpers Bazaar berättar Vanessa Morgan att hon tittade på Riverdale varje vecka för att hennes vän, Madelaine Petsch, spelade Cheryl Blossom. Vanessa spelar karaktären Toni Topaz, men gjorde en audition för en helt annan roll.

– Jag gjorde först en audition för karaktären Josie och producenterna sa att de gärna ville ha med mig i serien på något vis. Det var riktigt snällt att de faktiskt höll det de lovade. Jag är glad att jag har fått vara en del av tv-serien, säger hon.

Casey Cott

Enligt Too Fab gjorde Casey Cott flera auditions till olika karaktärer i Riverdale. Hans första audition var för karaktären Archie Andrews, andra för Jughead Jones. Tredje gången gillt gick han på en audition för rollen som Kevin Keller och fick jobbet!

Läs mer!
15 saker som bara händer i Riverdale (men ingen annanstans)
Sju saker som händer i Riverdale (som redan har hänt i andra tv-serier)
Riverdale-stjärnornas bästa kärlekstips

Av: Mina Gilbertsson

Foto: IBL