Millie Bobby Brown

Kändisarna du inte visste är bästa vänner

Det är inte alltid lätt att hänga med i kändisvärlden och därför är det inte så konstigt att du inte har koll på att de här kändisarna faktiskt är bästa vänner.

1. Millie Bobby Brown och Maddie Ziegler

Millie och Maddie träffades första gången när Millie besökte inspelningen av So You Think You Can Dance och det var inte långt därefter som de blev bästa vänner. Idag går de på massa galor tillsammans, har pyjamaspartyn och facetimar hela tiden.

Millie Bobby Brown och Maddie Ziegler är bästa vänner.

2. Rihanna och Cara Delevingne

Cara Delevigne och Rihanna har varit bästa vänner i flera år.

Rihanna och Cara träffades första gången på en modeshow för nästan fem år sen och sen dess har de varit bästisar. Till The Sun har Rihanna sagt att hon och Caras vänskap funkar så bra för att var de än är i världen så vet de kan ringa varandra för att prata ut eller få råd.

3. Selena Gomez och Jennifer Aniston

Trots att de är i helt olika åldrar så är Selena och Jennifer bästa vänner. De ska ha träffats genom sina management och Jennifer ska ha bjudit över Selena på middag. Sen dess hänger de ofta och gör pizza hemma hos Jennifer.

Selena Gomez och Jennifer Aniston är bästa vänner.

4. Jennifer Lawrence och Kris Jenner

Jennifer har tidigare sagt att hon är ett stort fan av tv-serien The Kardashians så det måste vara lite av en dröm att hon idag är bästa vän med Kris. Hon och Kris träffades första gången när Kris överraskade hennes på hennes 25-årsdag. Sen dess har de ofta stora middagar tillsammans.

Kris Jenner och Jennifer Lawrence är goda vänner.

5. Emma Roberts och Lea Michelle

Emma och Lea träffades när de spelade in Scream Queens tillsammans och sen dess har de varit bästa vänner. De gör pilates tillsammans, har tjejkvällar och stöttar varandra när det behövs.

Efter att ha gjort Scream Queens tillsammans blev Lea Michelle och Emma Roberts bästisar.

6. Justin Bieber och Kourtney Kardashian

Under 2016 började Justin och Kourtney umgås väldigt mycket, vilket fick många att spekulera kring om de två dejtade. De båda förnekade det dock och sa att de bara är väldigt bra vänner.

Justin Bieber och Kourtney Kardashian började umgås 2016.

7. Kendall Jenner och Jaden Smith

Kendall och Jaden har känt varandra i flera år och umgås väldigt mycket. De brukar ofta festa tillsammans, gå på middagar eller vara ute och vandra.

8. Joe Jonas och Ansel Elgort

Det var 2014 som Joe och Ansel fann varandra. Sen dess har de varit bästa vänner och går både på matcher samt modeshower tillsammans.

9. Camila Mendes och Tommy Dorfman

Riverdale-stjärnan Camila Mendes och 13 reasons why-stjärnan Tommy Dorfman är bästa vänner. De hänger ofta tillsammans och gärna på galor eller i matbutiker där de tar snygga bilder på varandra.

https://www.instagram.com/p/Bj6JbeygpXU/?hl=sv&taken-by=camimendes

Läs mer:
Kändisarna du inte visste har dejtat varandra
Kändisarna som är svåra att jobba med
Hit åker kändisarna på semester 

Foto: IBL, Instagram