Iggy Azalea och Nick Young, Zayn Malik och Perrie Edwards, Naya Rivera och Big Sean

Kändisar som nästan gift sig – brutna förlovningar i Hollywood

Att få kalla fötter inför ett bröllop kan hända vem som helst. Här är Hollywoodstjärnorna som varit riktigt nära att gifta sig, men som av olika anledningar istället valde att bryta sina förlovningar.
Kändisparen som har gjort slut 2020
Slå på ljud

I Hollywood är förlovningar, bröllop och nya kärlekspar lika vanligt som skilsmässor, kärleksskandaler och brutna förlovningar. Här är fem kändispar som förlovat sig och börjat planera bröllop, men som sedan av olika anledningar brutit upp.

Naya Rivera och Big Sean

Broadimage/Shutterstock

Skådespelerskan och rapparen träffades via Twitter och började dejta varandra 2013. De förlovade sig snabbt och började planera inför ett bröllop. Men plötsligt gick Big Sean ut och meddelade att bröllopet var inställt och förlovningen bruten. I sin självbiografi Sorry not Sorry har Naya Rivera berättat om händelsen:

”Jag fick läsa på internet att jag inte längre skulle gifta mig, samtidigt som resten av världen fick reda på det. Och det var inte bara det att vi inte längre skulle gifta oss, tydligen var vi inte ens tillsammans längre.”

Ruby Rose och Phoebe Dahl

Mediapunch/Shutterstock

Orange is the new Black-skådisen Ruby Rose och fotografen Phoebe Dahl förlovade sig 2014. Men istället för bröllop året efter så valde paret att gå skilda vägar. Enligt källor till E! News hade de helt enkelt för mycket jobb båda två och kunde inte tillbringa så mycket tid ihop som de önskade.

Zayn Malik och Perrie Edwards

Disney/Shutterstock

One Direction + Little Mix = sant? Tyvärr inte. De två popstjärnorna förlovade sig 2013 och fansen väntade spänt på tidernas bröllop. Istället gick de två skilda vägar. Enligt People ska Pierre Edwards senare ha berättat om uppbrottet i en bok.

”Det var fruktansvärt, det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Ett fyra år långt förhållande, en två år lång förlovning, som han avslutade med ett enkelt sms.”

Zayn Malik har dock förnekat att det var så han bröt förlovningen.

Iggy Azalea och Nick Young

Jim Smeal/BEI/Shutterstock

Sångerskan och basketspelaren förlovade sig 2015, efter att ha dejtat i drygt ett år. Bröllopet planerades till sommaren 2016, men bara månader innan vigseln började en video cirkulera där Nick Young erkände för en lagkamrat att han varit otrogen mot Iggy Azalea. Han bortförklarade det hela med att det bara var en skämtvideo.

Men strax efter det gick paret skilda vägar och något bröllop blev aldrig av. Iggy Azalea skrev på sin Twitter att hon fått tag på ytterligare en video där hon med egna ögon såg Nick Young vara otrogen.

”Jag gjorde slut med Nick eftersom att jag fick reda på att han tagit hem andra kvinnor till vårat hem under tiden jag var bortrest och jag kom på dem via våra övervakningskameror.” skrev sångerskan.

Kanye West och Alexis Phifer

Kazden/Shutterstock

Tro det eller ej, men Kanye West har varit förlovad innan Kim Kardashian. Hans första frieri var dock inte lika storslaget som det hans nuvarande fru fick. Han friade nämligen till designern Alexis Phifer över en tallrik pasta 2006. Det blev dock aldrig något giftermål då de senare separerade. Om det var pastans fel eller inte är oklart.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Så friar svenska kändisar – från tv-kupper till eldshower