Kan Arias morbror vara A.D. i Pretty little liars?

Kan Arias morbror vara A.D. i Pretty little liars?

Med bara några dagar kvar till starten av säsong 7b av Pretty little liars kan vi inte sluta gissa vem som är A.D. Den här teorin pekar på att det skulle vara Arias morbror.

När A skulle avslöjas förra gången var det många som gissade på att det skulle vara Aria. Anledningen var flera fan-teorier som pekade på att hon skulle ha en psykisk sjukdom som gör att man tror att man har flera olika personligheter. Nu visade det sig att så inte var fallet men en ny teori menar att det kan vara någon annan i Arias familj som är A.D.

Lucy Hale har sagt att vi kommer få se en mörk sida av Aria i de sista avsnitten.

I säsong två av serien pratar Byron (Arias pappa) om sin bror, Scott Montgomery, som har en historia av psykisk sjukdom. Under den här perioden har Mike (Arias lillebror) gjort en del kriminella saker och hans mamma tror att han lider av depression på grund av föräldrarnas skilsmässa. Byron säger däremot att han tror att det är någonting annat, som han har sett förut.

När Ella (Arias och Mikes mamma) föreslår att de ska ge honom space säger Byron: ”Mina föräldrar gav Scott space och du vet vad som hände med honom”. Två avsnitt senare, när Mike fortfarande inte är bättre, tror Byron att det beror på att han inte fått träffa någon psykiatriker. Enligt honom så menar Mikes psykolog att han borde träffa en psykiatriker på grund av Byrons ”familjehistoria”.

Eftersom det bara finns ett mentalsjukhus i närheten, Radley, kan vi anta att hans bror Scott hamnade där. Någon annan som skulle kunna ha varit på Radley samtidigt är Mary Drake.

Kan Byron Montgomerys bror ha någonting med A.D. att göra?

Om vi antar att Mary Drake inte riktigt vet vem som är hennes barn, eller om hon ljög för Spencer, så skulle det kunna vara Aria som i stället är hennes biologiska dotter som hon fick tillsammans med Scott. Och eftersom de inte kunde ta hand om henne adopterades hon av Ella och Byron. Skulle det kunna vara så att A.D. faktiskt står för Aria’s dad?

Andra teorier, som handlar om Scott Montgomery, menar att han annars skulle kunna vara pappa till Wren (som många tror är Uber A) eller att det är han och Mary Drake som är Spencers biologiska föräldrar.

Läs också:
Sju saker som kommer hända i de sista avsnitten av Pretty little liars
Tio stunder vi aldrig kommer glömma från Pretty little liars
Pretty little liars-skådisarnas hemliga kärlekar

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Källa: Seventeen

Foto: IBL