kaia-gerber-wolf-cut-

Kaia Gerber i lugg – visar nu sin nya frisyr

Wow, vilken wolf cut Kaia Gerber! Spana in modellens nya frisyr här.
TV: Kaia Gerber - 5 saker du inte visste om modellen
1:32

Efter reklamen: TV: Kaia Gerber - 5 saker du inte visste om modellen

(1:32)

Slå på ljud

Kändisdottern tillika fotomodellen och skådisen Kaia Gerber (som för övrigt är en kopia av sin modellmamma Cindy Crawford) har gjort som många andra det här året. Hon har skaffat sig en variant av en wolf cut, där hennes lugg nu är klart framträdande! Sedan är frågan om det är så att hon använt sig av en så kallad clip-on-lugg, oavsett är det vrålsnyggt.

Den nya frisyren visar hon upp på sina sociala medier samtidigt som hon gör reklam för Saint Laurents nya läppbalsam, då hon är ansiktet utåt för märket. Men luggen tar utan tvekan en stor del av fokuset i filmsnutten. Luggen ramar in hennes ansikte samtidigt som det riktigt osar 70-tals glitter-rock i kombination med fransk fräschhet.

kaia gerbers nya fina lugg

Under pandemin tog sig Kaia Gerbers frisyr många former

Att skaffa sig en lugg och förnya frillan hör inte till ovanligheten för Kaia Gerber. Under pandemin valde hon att satsa på en lite blondare nyans, som senare kom att bli ännu blondare för att senare få en lättare touch av rosa i topparna (en look som hårstylisten Guido Palau hjälpte henne med). Men allt som oftast ser vi Kaia Gerber i sitt bruna hår klippt i en klassisk bob.

Kaia Gerbers karriär

1998 gifte Cindy Crawford sig med affärsmannen Rande Gerber (som hon fortfarande lever tillsammans med). Året efter, 1999, fick de sonen Presley Gerber och 2001 föddes Kaia Gerber. Och sådan mor sådan dotter: 2017 gjorde Kaia debut på catwalken för Calvin Klein. Sedan dess har 20-åringen synts modella för stora modehus som Versace, Chanel och Marc Jacobs. 2018 utnämndes hon till årets modell på Fashion Awards, 2019 var hon på omslaget av brittiska Vogue och 2021 frontar hon Celine. Bland annat. Succén är ett faktum.

Wow, vilken wolf cut Kaia Gerber! Spana in modellens nya klipp här.

Kaia Gerber i sin klassiska look.

Kaia Gerber och Jacob Elordis relation

För ett år sedan startade ryktet om att Kaia Gerber och Euphoria-skådespelaren Jacob Elordi börjat dejta, något de senare kom att bekräfta var sant på sina sociala medier med en bild där de var utklädda till det ikoniska paret Elvis och Priscilla Presley.

Nu senast man såg turturduvorna på stan var under halloween-helgen då de båda återigen var uppklädda i retro-looks kvällen till ära! Denna gång såg vi Kaia Berber som 60- och 70-tals ikonen Jane Birkin, och vi antar att Elordi här är uppklädd till ena halvan i duon: Serge Gainsbourg.

Kaia Gerber och Jacob Elordi har varit ett par i lite mer än ett år, och de båda gillar att klä upp sig på halloween.

Kaia Gerber och Jacob Elordi har varit ett par i lite mer än ett år, och de båda gillar att klä upp sig på halloween.

Innan relationen med Elordi dejtade Kaia Gerber SNL-komikern Pete Davidson samtidigt som det ryktades om att Elordi hade en fling med sin motspelare i HBO-serien Euphoria – Zendaya, något som aldrig bekräftades. Han har även tidigare varit tillsammans med sin The kissing booth-kollega Joey King.

Se också: 90-talets supermodeller – det här gör de i dag
1:57

Efter reklamen: Se också: 90-talets supermodeller – det här gör de i dag

(1:57)

Slå på ljud

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Kändisar med lika kända (om inte kändare) föräldrar
Ariana Grande kopierar den ikoniska looken från 13 snart 30 – och internet jublar