Justin Hailey Bieber bröllop

Justin och Hailey Bieber gifter sig igen – här är allt vi vet om bröllopet

Äntligen ska Hollywoods hetaste kändispar - Justin och Hailey Bieber - ha sin efterlängtade bröllopsfest. Här är allt vi vet om den!

Det var i september förra året som paret gifte sig i hemlighet. Justin och Hailey fångades på bild ihop när det lämnade ett tingshus i New York. Kort därefter ryktades det om att paret då gift sig och strax därefter bekräftade Hailey detta och bytte även namn på Instagram till @Haileybieber. Justin delade en bild på Instagram där han skrev att Hailey är hans livs kärlek.

Då gifter de sig – igen

Ända sedan giftermålet i september 2018, har datumet för bröllopsfesten fått skjutas fram flera gånger. Det var först tänkt att bröllopsfesten skulle äga rum den 28 februari. Därefter rapporterades det om att de ändrat datum till den 1 mars istället. Tillslut kom ryktena om att bröllopet fick ytterligare flyttas fram då deras nära och kära inte hade möjlighet att komma de tidigare datumen. Men nu blir det äntligen av! Och som vi har väntat.

”I september kommer Justin och Hailey att ha en bröllopsceremoni och fest. Det är viktigt för de att ha en religös ceremoni då de bara har gift sig borgerligt”, säger en källa för tidningen People.

Enligt en annan källa kommer paret gifta sig i South Carolina måndagen den 30 september.

Allt om Haileys fruhippa

Även om Hailey redan är gift så hade hennes squad, bland annat hennes syster Alaia Baldwin Aronow och bästisen Kendall Jenner, anordnat en riktigt lyckad möhippa för henne. I onsdags delade Hailey en bild på sig själv från sin oförglömliga kväll.

Hailey Bieber möhippa

Klädd i en vit tubklänning, brudslöja och matchande handväska, festade hon i Los Angeles.

”Låt festligheterna börja” skrev Alaia på Instagram.

Hailey Bieber

Läs mer:

Så mycket kostade Hailey Baldwins förlovningsring

Så reagerade Shawn Mendes på Hailey Baldwin och Justin Biebers förlovning

Här är sanningen om Justin och Hailey Biebers bebis

Justin Bieber och Hailey Baldwin skjuter på bröllopet

Foto: Instagram