Justin Bieber till fansen: "Sluta skrik"

Justin Bieber till fansen: "Sluta skrik"

Justin Bieber är just nu i England för att göra elva spelningar av Purpose tour. Men under konserten i Birmingham fick han nog av fansens skrik och sa ifrån.

Vi förstår scenariot: Du har längtat efter Justin Biebers konsert i flera månader, du har väntat utanför arenan i typ ett dygn, ytterligare några timmar inne på arenan och äntligen visar sig Justin Bieber på scenen. Det är svårt att inte låta känslorna ta över och skrika rakt ut. Justin älskar sina fans men under en konsert i Birmingham, England, bad han publiken att vara tyst när han pratade. Det gav motsatt effekt och fansen skrek ännu högre. Då sa han ifrån:

– Jag förstår, men jag är typ en meter bort från er. Jag kan höra er. Jag uppskattar er kärlek, den är underbar. Men kan ni visa det på något annat sätt? Skrikandet är så motbjudande, sa Justin från scenen och fortsatte:

Läs också: Se alla bilder från Justin Biebers häftiga lyxvilla i London

– Jag känner att jag inte blir hörd ibland och det är lite frustrerande. Så när jag pratar, kan ni undvika att skrika det högsta ni kan?

Till slut lugnade sig publiken och Justin kunde fortsätta att berätta om hur livet på turné har varit. Efteråt var det många som tyckte att han varit dryg som hade bett publiken att vara tyst medan andra tyckte att Justin gjorde helt rätt när det han sa inte hördes.

Läs också:
Här delar Justin Bieber ut rosor till fansen
Här klär Bieber ut sig – i lösskägg och peruk
51 bilder på Justin Biebers galna förvandling

Foto: IBL

Källa: Seventeen.com