Justin och Hailey Bieber.

Justin Bieber tar en paus från karriären – för att bli pappa?

Efter att Justin Bieber meddelat fansen om sin break från turnerandet är det många som undrar: väntar han och Hailey barn?

Under gårdagen meddelade artisten Justin Bieber, 25, via sociala medier att han tar en paus från musiken. På Instagram publicerade han en bild med följande text:

”Jag läste era meddelanden om att ni vill ha ett till album .. Jag har varit på turné under hela min tonårstid, och under tidiga 20-årsåldern. Jag insåg, och ni såg det antagligen också, att jag var olycklig under den senaste turnén.  Varken jag eller ni förtjänar det, ni betalar för att se en färgsprakande show och jag kunde inte leverera den känslomässiga biten i slutet på turnén.”

 Vill bli en bra pappa

Bieber skriver att han kommer att släppa ett till album, men inte nu. Först måste han fokusera på sig själv och sin relation till frun Hailey. Paret gifte sig förra året och nu spekulerar många att de väntar barn. Längre ner i inlägget skriver han nämligen:

”Nu är jag väldigt fokuserad på att komma tillrätta med några av de djupt rotade problem som jag har, så att jag inte rasar samman, så att jag kan ha kvar mitt äktenskap och bli den slags pappa som jag vill vara”.

Och det märks tydligt att Hailey längtar efter bebisgos. Hon har själv sagt att hon älskar barn och i hennes instaflöde ser vi flera bilder på henne och sötnosen Clivey.

(Klicka på pilen till höger för fler bilder)

Läs mer:

Allt vi vet om Justin Bieber och Hailey Baldwins bröllop

Nio saker du inte visste om Hailey Baldwin

Här är Justin Biebers nya ansiktstatuering

Foto: Justin och Hailey Bieber