justin bieber summerburst 2017

Justin Bieber till Sverige för konsert i sommar

Justin Bieber skapade hysteri under sitt Sverigebesök tidigare i år. Nu står det klart att världsstjärnan kommer till Sverige sommaren 2017 igen – till Summerburst.

I dag bekräftades det att Justin Bieber kommer till Sverige för en konsert sommaren 2017. Världsstjärnan kommer att uppträda på Summerburst, en housefestival i Stockholm.

”Justin Bieber kommer till Stockholm med hela sin stora produktion med dansare och liveband. Summerburst har alltid handlat om dansen och festen – Justin Bieber känns därför lika självklar som galet spännande för att ta dansen och festen på Summerburst till nästa nivå”, står det på festivalens Facebook-sida.

Summerburst äger rum på Gärdet i Stockholm den 9 och 10 juni 2017. Det är 18-årsgräns på hela festivalen och legitimation krävs. Biljetterna släpps på måndag den 28 november klockan 09.00.

Andra artister som är klara för festivalen är bland andra dj-duon Axwell och Ingrosso.

Justins tidigare Sverigebesök i september skapade hysteri – men han höll låg profil. Stjärnan bodde på Lidingö i en lyxvilla och sågs bland annat strosa runt på Stockholms gator.

Se bilderna från Justins lyxiga hus på Lidingö där han bodde i september i bildspelet här nedanför!

[allergallery id=”25452″]

Foto: IBL