Justin Bieber skäller ut sina fans igen – se videon här

Justin Bieber skäller ut sina fans igen – se videon här

Under konserten blir Justin Bieber irriterad på fansen och säger ifrån. Se videon och avgör om du tycker att han gör rätt eller fel!

Justin Bieber är just nu i England med ”Purpose world tour” och under konserten i Birmingham för några dagar sedan fick han nog av fansens skrik och sa ifrån. Nu har det hänt igen.

OMG! Se alla bilder på Justin Biebers häftiga lyxvilla i London

I mitten av konserten i Manchester försöker Justin berätta för sina fans om innebörden bakom titeln ”Purpose”. Men de brittiska fansen slutar inte att skrika och gråta, vilket gör att Justin till slut tappar tråden och irriterat frågar fansen om de vill ta mikrofonen istället för honom, eftersom de verkar vilja avbryta honom.

– Jag tänkte ta en stund och försöka säga något, men om ni inte vill höra mig prata kan jag fortsätta sjunga istället. Jag skippar gärna skitsnacket, jag behöver inte prata. Jag försöker bara engagera mig i er, men om ni inte vill att jag gör det så sätter vi på musiken igen, sa han och fortsatte sen konserten.

Efteråt är det många som har sagt att Justin var elak och dryg, medan andra förstår att han blir frustrerad av att hela tiden avbrytas. Vad tycker du? Gjorde han rätt eller fel som sa ifrån?

Kolla in videon nedan och avgör!

Missa inte! Nu är Justin officiellt ett fan av Shawn Mendes

Läs mer:
Justin Biebers pinsamma miss – räddas av fanet
Här bodde Justin Bieber i Sverige – se alla bilder!
14 saker du inte visste om Justin Bieber – som du verkligen vill veta!

Bildkälla IBL