Hela listan: Justin Biebers galna krav under sin turné

Hela listan: Justin Biebers galna krav under sin turné

En rider är en form av lista som kändisar skriver inför sina turnéer där de har olika krav och önskemål. Nu har Justin Biebers rider läckt ut – och han har lite galna idéer.

När en artist åker ut och turnerar skriver hen en rider, där hens crew listar vad artisten behöver för att klara sig backstage under konserten. Ibland har de helt galna krav (som att alla väggar måste målas om i vitt eller att det ska finnas kattungar backstage) och Justin Bieber är inte sämre han.

Så vad kräver Justin Bieber egentligen? Bland annat skriver han att han, under hela Purpose-turnén, ska flyga in 10 containrar med privata tillhörigheter, till exempel en tvättmaskin, ett pingisbord, en garderob och ett massagebord.

Justin Bieber har många krav under sin turné.

Han kräver också att sviter på två femstjärniga hotell ska reserveras för hans skull där kockarna ska servera Bieber fem rätter om dagen – och rätterna ska vara döpta (!) efter hans egna låtar. På hotellet ska en hiss stängas av helt för Justin och hans crew och det är viktigt att boendet ligger nära en spraytan-studio, en sushirestaurang, ett stekhus, en italiensk restaurang, en shoppingalleria, en bowlinghall, en skatepar, nattklubbar, en basketplan, ett casino och gärna en inspelningsstudio (puh!).

Relaterat: Hailee Steinfeld avslöjar vad hon och Justin Bieber har för relation

En annan udda sak på listan är hans specialbyggda ”yogakista”, en vanlig begravningskista som utsöndrar olika dofter. Han kräver också att hans eget rum ska dekoreras om med lila färger som tema.

Om du vill charma Bieber ska du köpa färska blommor – det kräver han också backstage – men inte liljor, det står understruket. Slutligen har han tendens att bli hungrig backstage. Därför vill han, efter varje konsert ha, kryddade grönsaker med sås, tärnad frukt, ekologiska bananer, kärnfria vindruvor, ekologisk kalkon, sallad, ost, svarta oliver, grön paprika, vitt bröd (skivat!), potatischips, vattenmelontuggummin, ostpopcorn, mörk choklad med havssalt och mandel, mentholtuggummi, vinägerchips, ekologisk torkad frukt, jordnötter, flingor med bär, mackor med jordnötssmör och sega fiskar.

Läs hela listan här nedanför!

Läs också:
Här är allt Justin Bieber har haft för sig på sistone
Se alla Justin Biebers galna tidningsomslag
Hailee Steinfeld: ”Jag kan räkna mina bästa vänner på en hand”

Foto: IBL