Justin-Bieber-hailey-Baldwin-brollop

Justin Bieber och Hailey Baldwin skjuter på bröllopet

Det tog inte lång tid innan Justin Bieber och Hailey Baldwin förlovade sig och även om det tidigare ryktats om att de vill gifta sig snart så säger källor nu att de valt att skjuta upp bröllopet.

Justin Bieber och Hailey Baldwin är en riktig kärlekshistoria. De har känt varandra i flera år men började först dejta för några månader sen. Kort efter att de börjat dejta så friade Justin till Hailey på Bahamas.

Läs mer: Allt vi vet om Justin Bieber och Hailey Baldwins bröllop

Både Justin och Hailey har lagt upp bilder på Instagram och skrivit att de är varandras bästa vänner och är så lyckliga över att ha varandra, samt ser fram emot att gifta sig. Ingen av dem har uttalat sig om detaljer kring bröllopet men enligt källor ska de vilja ha ett litet bröllop med bara sina familjer på plats.

https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/?hl=sv&taken-by=justinbieber

Även om det verkat som att Justin och Hailey velat gifta sig snart så säger nu flera källor till People att de bestämt sig för att vänta. Även om de inte vill ha en lång förlovning så vill de inte heller stressa fram ett bröllop. Enligt källan ska det inte handla om att de är osäkra på varandra utan bara att de vill njuta av sin förlovning.

https://www.instagram.com/p/BmrVCk-ABkl/?hl=sv&taken-by=haileybaldwin

De senaste veckorna har Justin också setts ute gråtandes. När TMZ frågade Justin varför han setts gråta hade han visat dem en bok med titeln The Meaning Of Marriage: Facing the Complexities of Commitment with the Wisdom of God. Vilket verkar vara en slags handbok kring äktenskap. Han ska också ha sagt att ”ibland har du bra dagar och ibland har du dåliga dagar. Det är inte äkta om du inte har dåliga dagar”.

Läs mer:
Nio saker du inte visste om Hailey Baldwin
Så mycket kostade Hailey Baldwins förlovningsring
Så reagerade Shawn Mendes på Hailey Baldwin och Justin Biebers förlovning

Foto: IBL, Instagram