Justin-Bieber-Hailey-Baldwin-Brollop

Justin Bieber och Hailey Baldwin ändrar sig – blir bröllop snart

Det verkar som att Justin Bieber och Hailey Baldwin snart kommer gifta sig. Enligt uppgifter kan det nämligen snart bli bröllop för paret!

Efter att ha varit tillsammans i två månader så förlovade sig Justin Bieber och Hailey Baldwin och nu några månader senare verkar de redo att gifta sig.

Tidigare har källor uppgett att paret vill ha ett litet bröllop samt att de inte har bråttom att gifta sig, då de vill njuta av att vara förlovade. Dock verkar det nu ha ändrats.

Enligt TMZ ska Justin och Hailey igår ha setts gå in i byggnad där du kan få äktenskapslicens. Äktenskapslicens, är i USA, ett intyg som säger att ni har rätt att gifta er. På bilden som TMZ tagit del av ser vi Justin och Hailey gå in i byggnaden och Hailey bär en vit klänning. Något som fick många att tro att de har gift sig. Enligt källor på plats ska Justin också ha sagt till Hailey att han inte kunde vänta på att få gifta sig med henne.

Dock verkar det inte som att Justin och Hailey ännu inte gift sig vilket bekräftats av källor till Entertainment Tonight. Om det är så att Justin och Hailey faktiskt har skaffat sig ett äktenskapslicens så är det giltigt i 60 dagar från och med att det skaffat det. Vilket kan innebära att det snart blir bröllop.

Läs mer:
Allt vi vet om Justin Bieber och Hailey Baldwins bröllop
Så reagerade Shawn Mendes på Hailey Baldwin och Justin Biebers förlovning
Här möts Justin Bieber och Hailey Baldwin för första gången 2009

Foto: IBL