Justin Bieber

Justin Bieber avslöjar: "Jag har borrelia"

På Instagram öppnar Justin Bieber upp sig om varför han inte mått så bra den senaste tiden. Han han nämligen drabbats av fästingsjukdomen borrelia och dessutom körtelfelber. Krya på dig, Justin!

Justin Bieber, 25, rivstartade det nya året med att släppa ny musik. Men bara ett par dagar efter att singeln ”Yummy” släpptes avslöjade den kanadensiska popstjärnan att han är sjuk och lider av borrelia. I ett öppet inlägg på Instagram skriver han:

”Medan många människor sa att Justin Bieber såg ut som skit, gick på meth osv, så insåg de inte att jag nyligen blivit diagnostiserad med borrelia. Dessutom så har jag drabbats av ett allvarligt fall av körtelfeber som påverkade min hud, hjärnfunktion, energi och allmänna hälsa”.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Borrelia är en bakteriesjukdom som sprids via fästingar. Vanliga symptom kan vara hudrodnad, trötthet samt muskel- och ledverk.

Justin Bieber skriver att vi kommer att få veta mer om hans tillstånd i en kommande Youtubeserie. Justin Bieber: Seasons heter den och släpps i tio delar med start den 27 januari.

Justin ska ha fått medicin och behandling, så förhoppningsvis mår han snart bättre igen.

”Det har varit ett par tuffa år men med rätt behandling kommer jag komma tillbaka, bättre än någonsin”, skriver han.

Läs mer: 

Så kärlekshyllar Justin Bieber Hailey på nya singeln Yummy!

Bråkar Selena Gomez och Hailey Bieber om Justin? Allt vi vet!

Justin Bieber släpper dokumentär på Youtube – se trailern här

Foto: TT