Video: Här går Justin Bieber ensam på gatan i Stockholm

Video: Här går Justin Bieber ensam på gatan i Stockholm

Justin Bieber känner sig redan som hemma i Sverige. Han sågs precis gå helt öppet, ensam mitt på gatan i Stockholm!

För alla Beliebers som är på Bieber-jakt: vid lunchtid idag sågs Justin Bieber gå helt öppet på Sturegatan i Stockholm. Med lurar i öronen, hoppar Justin in i en bil mitt i centrala Stockholm. Ögonblicket fångades både på bild och film! Kolla in nedan:

Medieprofilen Daniel Redgert var påväg in på sitt kontor på Sturegatan när han såg tre bilar fulla av kostymklädda män med öronsnäckor och började därför filma.

– Jag tänkte: Vad händer här? Så jag filmade bilarna och tänkte att det kunde vara en kul video till snap där jag spekulerade i om det var Bieber eller inte. Så promenerade han rakt in i videon!, skriver Daniel till FRIDA på snapchat.

Han säger att inga fans fanns på plats när Justin visade sig och att stjärnan troligen varit på bio på biograf Park i Stockholm.

Videon kunde inte hittas


Även under gårdagen tog stjärnan en sväng på stan. Enligt källor till Aftonbladet sågs Justin på Odenplan i Stockholm där han både spelade Laserdome och Dart under kvällen.

– Vi gick förbi honom och hans livvakter på gatan och jag sa som ett skämt ”kolla det är Justin Bieber”, för jag trodde det var någon som bara var lik honom. Jag visste inte att han var i Sverige, säger Malcolm, 17 år till Aftonbladet.

Läs mer om Justin Bieber:
Zara Larsson festade med Justin Bieber
14 saker du inte visste om Justin Bieber (som du vill veta!)
Se hur folk reagerade på Justin Bieber 2010 vs. 2016

Av: Johanna Bengtsson
Foto: @malinekluuund, IBL

Videokälla: @danielredgert