Jellybean-jugheads-mamma-Riverdale-sasong-3

Jugheads mamma och syster kommer till Riverdale i säsong 3

Det har länge spekulerats kring om vi kommer att få se Jugheads mamma och syster komma till Riverdale och nu är det bekräftat att de kommer i säsong 3.

Den 11 oktober har Riverdale säsong 3 premiär. Redan nu har de släppt en trailer för den kommande säsongen där vi bland annat har fått se att Bettys mamma kommer bli inblandad i något som liknar en sekt. Vi vet sedan tidigare att det kommer två nya karaktärer, Evelyn och Edgar Evernever, som kommer att ha med den här sekten att göra men nu är det också bekräftat att vi kommer få se mer av Jugheads familj.

Läs mer: Allt du behöver veta om Riverdale säsong 3

Jugheads familj är minst sagt komplicerad. I de två första säsongerna har vi bara fått se han och FP. De har båda emellanåt pratat om Jugheads mamma Gladys och hans lillasyster Jellybean. I slutet av säsong 3 ville FP flytta till Toledo för att återförena familjen, något som Jughead inte var helt med på.

Gladys ska ha valt att flytta till Toledo med Jellybean eftersom de inte stod ut med FPs drickande. Utöver det vet vi ingenting om de här två karaktärerna. Under Comic Con i San Diego var skådespelarna i Riverdale med i ett panelsamtal där de bekräftade att Gladys och Jellybean kommer att dyka upp och att vi först kommer att få se dem i avsnitt åtta eller nio.

Det är ännu inte bekräftat vilka som kommer att spela Gladys och Jellybean.

Läs mer:
Här är nya karaktären i Riverdale – som är ute efter Betty
Här är filmerna som Riverdale-skådespelarna kommer att vara med i
Fem saker vi vet om Riverdale säsong 3 redan nu

Foto: The CW