Jugheads-riktiga-namn

Jughead heter egentligen inte Jughead – det här är hans riktiga namn

En av de stora favoriterna i Riverdale är Jughead Jones, men nu visar det sig att Jughead inte är hans riktiga namn utan egentligen heter något helt annat.

Sedan Riverdale började har många funderat över Jugheads (spelad av Cole Sprouse) namn, det är ju minst sagt ovanligt och dessutom så heter hans lillasyster Jellybean. Sanningen är dock att varken Jughead eller Jellybean heter så utan de har egentligen helt andra namn.

Serien är som många vet baserad på serietidningen Acke men historierna är inte exakt likadana och enligt ett fankonto så finns det i serietidningarna en förklaring till Jugheads namn.

Jugheads pappa heter ju FP Jones men FP är inte hans fullständiga namn utan en förkortning, hans riktiga namn är Forsythe Pendelton II. Enligt serietidningarna ska Jughead och Jellybean ha ärvt sin pappas namn och deras riktiga namn ska vara Forsythe Pendleton III och Forstyhia.

Så hur kom de att heta Jughead och Jellybean? Anledningen ska enligt Cosmopolitan vara att både Jughead och Jellybean ville distansera sig från sin pappa på grund av deras skakiga förhållande och därför skaffade de egna smeknamn.

Läs allt om Netflix-serien Riverdale här!

Läs mer:
Nu kan du besöka dinern i Riverdale – här ligger den
Galna fanteorin – det finns redan en häxa i Riverdale

Foto: The CW

Relaterade artiklar
Quiz: Vad minns du av senaste avsnittet i Riverdale?
Lika som bär – yngre och äldre versioner av karaktärerna i våra favoritserier