Riverdale-sasong-3-trailer

Jughead är i fara och Betty träffar Black Hood – se nya trailern till Riverdale

Snart kommer äntligen Riverdale säsong 3 tillbaka och den senaste trailern till de kommande avsnitten visar att det kommer hända en hel del.

Den 17 januari kommer äntligen Riverdale tillbaka efter säsongsuppehållet. Om du tyckte de första avsnitten på säsong 3 har varit galna så är det ingenting jämfört med vad som kommer.

På instagram har Lili Reinhart (som spelar Betty) delat med sig av trailern inför Riverdale säsong 3 del 2. Under videon har hon skrivit ”Boy, have we got a show for you”. Låt oss reda ut vad som egentligen händer i den här trailer.

https://www.instagram.com/p/BsbDkOhAuyy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Archie kommer tillbaka

Archie verkar fortfarande vara på flykt men inte länge till. I trailern får vi bland annat se honom hålla i en pistol, prata med Hiram samt ha på sig sin Riverdale high-jacka igen.

Betty träffar Hal

Som vanligt verkar Betty vara inblandad i massor. Det ser bland annat ut som att hon kommer återvända till systrarna, antagligen i jakt på The Gargoyle king. Vi får också se att hon och Jughead återförenas så vi kan andas ut där. En annan hon återförenas med är också sin pappa Hal. I trailern ser vi dem sitta ned tillsammans och hör Hal säga ”jag ville bara ha lite dotter och pappa tid”.

Veronica och Reggie

I säsong 3 har vi fått se ännu flera sidor av Veronica och det verkar som hon kommer fortsätta utforska dessa. Bland annat får vi se henne be Jughead om hjälp med något samt sitta ned med vad som ser ut som maffiabossar. Vi får också se att Veronica och Reggie kommer varandra närmare.

Jughead är i fara

Personen som verkar vara i störst fara i de kommande avsnitten är Jughead. I trailern får vi se en blond kvinna (som ryktas vara Hirams älskarinna) rikta en pistol mot honom. Dessutom ser vi att hans mamma, Gladys, kommer tillbaka till Riverdale.

Sedan tidigare vet vi att det kommer vara ett tidshopp mellan det senaste avsnittet och det som kommer. Riverdale säsong 3 avsnitt nio kommer ut den 17 januari på Netflix.

Läs mer:

Då kommer avsnitt 9 av Riverdale säsong 3 ut på Netflix

Tidshopp och omvända roller – det här händer när Riverdale kommer tillbaka

Riverdale-skaparen om vem som är The Gargoyle King

Foto: Netflix