Joey-King-Slenderman-Trailer-2018

Joey King är med i nya skräckfilm Slender Man – se trailern

Skräckfilmen Slender Man handlar om en varelse som hemsöker unga. En av huvudrollsinnehavarna i filmen är Joey King, från The Kissing Booth. Se trailern här!

Obs! Filmen har 15-årsgräns.

I augusti kommer filmen skräckfilmen Slender Man. Filmen handlar om att en ung tjej försvinner vilket får hennes tre vänner att börja leta efter henne. De stöter då på information om en mystisk varelse som inte har något ansikte och onaturligt långa armar. När de försöker hitta varelse börjar den hemsöka dem.

Filmen är löst baserad på riktiga händelser. Slender Man är en så kallad sägnen och under 2014 hittades en ung flicka i skogen med 19 stycken knivhugg i kroppen. Enligt uppgifter ska det ha varit flickans två bästa kompisar som försökt offra henne till Slender Man men hon överlevde. Det ska finnas flera liknande historier som ligger till bakgrund för filmen.

Joey King som vi alla känner igen från filmen The Kissing Booth spelar Wren i filmen. Hon är en av de tjejerna som letar efter sin vän. I filmen får vi också se Annalise Basso, Julia Goldani Telles och Jaz Sinclair.

Se trailern här under!

Slender Man har biopremiär den 10 augusti.

Läs mer:
Åtta saker du inte visste om The Kissing Booth-stjärnan Joey King
Skräckfilmerna som är baserade på verkliga händelser
14 skräckfilmer du kan se på Netflix

Foto: IBL, Sony Pictures