Joey King

Joey King är Emmy-nominerad! Se hennes starka reaktion här: ”OMG, kan inte fatta det”

Grattis säger vi till The Kissing Booth-stjärnan, Joey King, som har fått sin första Emmy-nominering. Stunden hon fick reda på det fångades på film. Se reaktionen här!

När Joey King sitter i bilen på vägen till en filminspelning i Sydafrika får hon reda på att hon för första gången har blivit Emmy-nominerad för sin roll som Gypsy Blanchard i The Act. Skådespelaren publicerade det oförglömliga ögonblicket på Instagram.

”Mitt arbete med The Act har varit det mest utmanade jag gjort i min skådespelarkarriär hittills. Att bli Emmy-nominerad tillsammans med (skådiskollegan) Patricia är så overkligt. Jag kan inte sluta gråta. Jag kommer aldrig glömma stunden jag ringde Patricia och delade detta ögonblick med henne. Tack alla som gjorde detta möjligt. OH MY GOD JAG FATTAR INTE ATT JAG BLIVIT EMMY-NOMINERAD”, skriver hon,

Se hennes starka reaktion här!

Vad handlar The Act om?

The Act är baserad på en sann och mycket tragisk historia om Gypsy Rose (Joey King) som mördar sin egen mamma Dee Dee Blanchard (Patricia Arquette). Mamman var svårt psykiskt sjuk och ljög för omvärlden att dottern led av en rad olika sjukdomar, bland annat cancer. The Act visas på HBO.

The Act

Läs mer:

Åtta saker du inte visste om The Kissing Booth-stjärnan Joey King

Därför tror fansen att Joey King och Jacob Elordi har gjort slut

Så blev kändisparen officiella på Instagram

Foto: TT