Jockiboi & Jonna om mardrömsbeskedet: "Det skrämmer mig"

Jockiboi & Jonna om mardrömsbeskedet: "Det skrämmer mig"

Jockiboi och Jonna har länge varit öppna med att de försöker skaffa barn. Nu berättar de i en öppenhjärtig video att de kommer att vänta, eftersom Jonna har svåra cellförändringar.

I flera år har Jockiboi och Jonna drömt om att bli föräldrar och de har låtit sina fans följa med på resan på vägen mot att bli en familj genom deras gemensamma Youtube-kanal. Men nu pausar paret planerna eftersom Jonna inte mår bra.

Läs också: 20 bevis på att Jockiboi och Jonna kommer leva lyckliga i alla sina dagar

”Våran doktor ringde angående vår barnlöshet, och han hade massa provsvar. Och då visade det sig att den här cellförändringen som jag kollade upp på sjukhuset för några månader sen har blivit betydligt mycket värre”, säger Jonna.

Jockiboi och Jonna berättar om problemet i en öppen video.

Jockiboi och Jonna berättar om problemet i en öppen video.

Cellförändringar i livmoderhalsen är ganska vanligt och är i sig inte farligt eftersom de flesta läker ut av sig själv. Det kan dock vara ett första stadie till livmoderhalscancer.

Relaterat: Quiz: Hur mycket kan du om Jockiboi och Jonna?

Jonna förklarar att det finns tre grader av cellförändringar på livmodertappen. Vid första testet hade hon den lättaste graden, ett, men nu har det visat sig att hon har den svåraste typen av cellförändringar och att hon har fått det på bara två månader. Grad fyra klassas som cancer.

”Det är det som skrämmer mig. Det är det som skrämmer skiten ur mig”, säger Jockiboi.

Jonna förklarar att hon förmodligen kommer att göra en operation så snart som möjligt och tillsammans berättar de att de kommer att vänta med att försöka skaffa barn tills Jonna mår bättre igen.

Läs mer:
Jonna om sitt och Jockibois äktenskap : ”Jag förstör så mycket”
Quiz: Hur mycket kan du om Jockiboi och Jonna?
Jockiboi och Jonna avslöjar hur det går med bebisplanerna

Se hela klippet här nedanför!