Jocke och Jonna: Därför gjorde vi slut

Jocke och Jonna: Därför gjorde vi slut

Sveriges största Youtube-par, Jocke och Jonna Lundell, har gjort slut. Nu berättar de i en video på sin kanal om varför de inte längre är ihop.

Under söndagen berättade Jocke Lundell, på sin Snapchat, att han och Jonna Lundell har gjort slut. Han lovade sina följare att berätta om anledningen och nu har paret postat en video på sin gemensamma kanal där de pratar om varför de har gått skilda vägar.

I den 40 minuter långa videon berättar de om hur deras respektive uppväxter har påverkat dem som personer, hur det var när de träffades och hur snabbt det gick från att vara på botten till att bli Youtube-stjärnor.

Kändisskapet har därför inte varit lätt för paret. Att de jobbar dygnet runt, aldrig får vara ett ”vanligt” par och hela tiden måste leva upp till följarnas krav blev för mycket.

– Vi älskar varandra, jag älskar Jocke över allt annat men det funkar inte just nu för vi får ingen tid över till varandra. Och vi kan inte vara ihop för att ni vill det, eller för att någon annan vill det, säger Jonna.

De berättar om att sättet de växt upp på gör att de inte har lika lätt att hantera allt som händer i deras liv.

– Jag är ett barn. Jag är ledsen att säga att vi är två barn. Vi har levt fyra år utav våra liv. Ni får tänka på, vi har inte haft den uppväxt ni har fått. Vi har inte fått lära oss det vi ska i livet. Vi har fått lära oss av oss själva och av varandra. Vi har levt i fyra år kan man säga. Vi är två barn som försöker få det här att funka så bra vi båda kan, säger Jocke.

Paret har försökt skaffa barn under en längre tid vilket också har varit väldigt jobbigt för förhållandet.

– Ni förstår inte hur mycket det tar på psyket. Det är också en del till att vi inte kan vara med varandra. Det tär så fruktansvärt mycket… berättar Jonna.

Jocke fyller i:

– … Och när vi inte får tid att prata med varandra så vänder vi oss mot varandra istället.

Trots uppbrottet är det fortfarande vänner och känner starkt för varandra.

– Jag tycker att du och jag är helt fantastiska. Att två människor kan växa varandra så mycket som vi gjort. Den kärlek vi har till varandra tycker jag är helt fantastisk. Det finns ingen på jorden som kan säga någonting annat för jag vet att vår kärlek är helt amazing, säger Jocke till Jonna.

Se hela videon här nedan!

Läs också:
Jocke och Jonna gör slut
Test: Vilken Youtuber borde du åka på semester med?
Så mycket kan Youtubers tjäna på sina sociala medier

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: Youtube