jocke jonna

Joakim och Jonna Lundells bebislycka – har fått sitt andra barn

Joakim och Jonna Lundell har blivit tvåbarnsföräldrar – sonen Lionel är här. Nu delar paret med sig av sina första ord gällande förlossningen.
10 kändisbarn som blivit tillsammans
Slå på ljud

Det var i april som Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell avslöjade att de väntade sitt andra barn. I parets reality-serie Familjen Lundell som sänds på Dplay fick tittarna följa med från det ögonblicket som Jonna insåg att hon var gravid. Sedan dess har följarna kunnat ta del av förberedelserna för familjens nya tillskott i serien, på Youtube och på parets andra sociala medier.

Joakim och Jonna har sedan tidigare dottern Lunabelle, 1, som är ett välbekant ansikte för fansen. Lunabelle trivs nämligen bra framför kameran och syns flitigt i familjens alla kanaler. Det var i oktober 2018 som paret för första gången blev föräldrar. Detta efter att de i flera års tid hade kämpat för att bli gravida. Paret delade öppenhjärtligt med sig om kampen, som bestod av cellförändringar, sköldkörtelproblem och hormonbesvär.

Avslöjade könet på bebisen

I säsongsavslutningen av Familjen Lundell tidigare i år, fick Dplay-tittarna se när paret fick reda på vilket kön det var på bebisen. Efter att de smällt en ballong regnade det ut blå konfetti vilket innebar att paret skulle få sin första son.

– Jag blev så glad. Det kändes konstigt att jag blev så glad, men det kändes bara så självklart helt plötsligt att det skulle vara en pojke, sa Jonna i programmet.

Det dröjde däremot ett bra tag innan paret avslöjade vad sonen skulle få för namn. I en video på Youtube fick fansen vara med och se hur namnet kom fram. Paret drog då upp olika namnförslag ur en skål och gav sedan sina poäng. När röstningen var slut hade paret enats om ett namn – Lionel Logan Alexander Lundell.

Sonen Lionel är född

I samband med namnavslöjandet erkännande Jonna att hon inte trivdes allt för bra med att vara höggravid utan att hon hoppades att sonen snart skulle födas. Nu är dagen kommen då familjen Lundell har fått en ny familjemedlem.

Men vägen dit har inte varit helt enkel. Redan i måndags gick Jonnas vatten men då inte värkarna kom sattes inte heller förlossningen igång. Det var inte förrän under onsdagen som Jonna fick hjälp med igångsättning – något som hon själv berättade om på Instagram story.

– Det gör så fruktansvärt ont med igångsättning. Det är klart att det gjorde ont med Lunabelle också men alltså det här.. den enda anledningen till att jag kan prata är för att jag har fått så mycket bedövning i ryggen, sa hon då.

Även Jocke har haft det tufft under dagen då han på grund av coronapandemin har tvingats vänta utanför förlossningen till dess att det var dags för lilla Lionel att komma till världen. Något som även han delade med sig om till sina följare.

– En del utav mig känner ju så här..  När jag fick höra att det till och med är 40- 50 tusen personer på en badstrand – på förlossningen var det helt tomt. Jag förstår att regler är regler men jag kan ju tycka att reglerna ska gälla överallt. Jag ser proppfulla gallerior, badstränder och sommarstäder och då känner jag att det känns lite orättvist när det är en barn som ska födas, sa han på Instagram story.

Men Joakim behövde inte vänta länge för bara några timmar senare var det dags. 16.54 kom en frisk liten pojke till världen. På Instagram story har Joakim lagt upp en bild för att markera sonens födelse.

”Grattis till er fina pojke”, har barnmorskorna skrivit på en lapp som hänger på dörren till parets förlossningssal.

Jocke har även valt att visa upp att det precis som planerat blev en liten pojke som de fick. Detta genom en emoji som visar en blond liten krabat.

https://www.instagram.com/p/CDzEa59Hhsf/

Foto: TT

Text: Gabriella Håkansson

LÄS MER:

Jocke och Jonna: Därför gjorde vi slut

Hur mycket kan du om Jocke och Jonna?

Kändisbarnen med flest följare på Instagram