Jireel bekräftar: Jag och Alice Stenlöf är inte längre ett par

Jireel bekräftar: Jag och Alice Stenlöf är inte längre ett par

Efter den långa tystnaden bekräftar nu artisten Jireel att han och Alice Stenlöf inte längre är ett par, efter ett halvår tillsammans.
Alice Stenlöf och Jireel har gjort slut
Slå på ljud

Under sommaren 2020 hittade Alice Stenlöf kärleken på nytt i artisten Jireel Lavia Pereira, efter ett tufft uppbrott från ex-pojkvännen Philip Wong, som hon varit tillsammans med i flera år.

Under det senaste halvåret har Jireel och Alice Stenlöf delat många romantiska stunder, vilket de gärna visat upp på sociala medier. Men nu var det ett tag sedan de visade sin kärlek offentligt.

Alice Stenlöf har varit öppen om att hon inte mår bra

Den senaste tiden har den som följt Alice Stenlöf förstått att allt inte står helt rätt till, då hon varit öppen med att hon inte alls mår bra. De senaste veckorna har hon gått igenom en tuff period där hon bland annat träffat en psykolog.

Jireel bekräftar: har gjort slut med Alice Stenlöf

Nu går Jireel Lavia Pereira ut och bekräftar det många trott på sociala medier, han och Alice är inte längre ett par. Jireel förklarar att han har valt att lämna relationen efter deras tid tillsammans.

”För att klargöra en sak. Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa. Ni behöver inte vara förvirrade av allt snack som går runt”, skriver Jireel på sin Instagram story och fortsätter:

”Jag förstår att tankar riktas mot otrohet då det är det första man tänker på när det kommer till män. Men så var aldrig fallet för oss. Som många har märkt är det många känslor involverade som har reflekterats i vårt förhållande och i sociala medier. Jag skulle vilja att ni respekterar och stöttar henne under denna period”.

Foto: TT/Instagram

Relaterade artiklar
Test: Vem av Alice och Bianca är du? Välj en outfit och se
Alice Stenlöf berättar orsaken till sin frånvaro på Youtube
Alice Stenlöf om ensamheten – stöttas efter privata bilden