Jennifer Åkerman

TT

Jennifer Åkerman väntar barn – hemliga graviditeten med maken Tom Payne

Artisten Jennifer Åkerman och skådespelaren Tom Payne ska bli föräldrar.
Det avslöjade de i en musikvideo.
5 snackisar från veckan som gått
2:21

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(2:21)

Slå på ljud

I slutet av förra året gifte sig Jennifer Åkerman, som gör musik under namnet Final child, med Walking dead-skådespelaren Tom Payne. Och snart, nästan exakt ett år senare, ska de bli föräldrar för första gången.

Det här avslöjas i en musikvideo till låten South of the boarder i vilken maken också är med.

Därför valde de att gå ut med det i en musikvideo

Till People berättar han att det är en son som är på väg, och han berättar om beslutet att låta musikvideon vara sättet de berättar om lyckan.

– När Jen förberedde sig för att släppa sin nya singel i hennes Final child-projekt fick vi en idé till en musikvideo som dessutom tycktes vara ett roligt tillfälle att berätta för folk om vår nyhet, säger Tom Payne och fortsätter:

– Hon skulle ha ägnat hela videon till att försöka golja det annars, så vi tänkte att verför inte ta med det som en överraskning på slutet. Vi hade så roligt när vi gjorde videon och alla är väldigt tacksamma för att crewet och alla statister kunde samlas vid en så stor stund för oss.

Jennifer Tillmans ord om graviditeten

Till Aftonbladet berättar hon är det snart är dags att föda!

– Det är jättekul. Vi är ganska långt gångna. Det är bara en och en halv månad kvar så planerat förlossningsdatum är på nyårsafton, säger hon Jennifer Åkerman till tidningen.

Tom Payne och Jennifer Åkerman.

Tom Payne och Jennifer Åkerman.

TT

Hon berättar också att hon mår bra och har mått bra hela vägen. Nästan i alla fall

– Min mamma har alltid skrämt mig och sagt att när du blir gravid så kommer du att ligga och kräkas i tre månader, för det gjorde jag när jag var gravid med dig. Jag mådde lite illa i maj, det kändes som jag var lite bakfull, men förutom det så har jag mått jättebra.

Jennifer Åkerman, yngre syster till Malin Åkerman, säger till tidningen att det var planerat.

–Ja, det kan man säga. Tom spelar ju med i tv-serien Prodigal son och vi bodde i New York i två år för det. Under covid så kände vi att det vore mysigt att utöka vår familj. Vi kände oss ganska redo så vi gjorde ett försök och det gick väldigt snabbt. Vi skulle bila hela vägen från New York tillbaka till LA, men jag visste inte att jag var gravid. När vi var i Colorado så kände jag mig lite illamående och var lite trött. När vi kom hem så gjorde jag ett test och fick en chock när det var positivt, men det var bara kul.

Jennifer Åkerman och Tom Payne gifte sig i Sverige i december förra året.

Foto: TT

Relaterade artiklar
Svenska skådespelare i samma ålder – och vi blir riktigt förvirrade
Julkalendern i SVT 2021: Smygtitta på En hederlig jul med Knyckertz