jamie lynn spears

Jamie Lynn Spears kritiseras efter läckta uppgifter om kommande bok

Britney Spears lillasyster Jamie Lynn ska släppa sina memoarer. Efter att info läckt ut kritiseras hon – för bokens tajming och titel.
1:16

Efter reklamen: Britney Spears talar för första gången i rätten om åren under förmyndarskap

(1:16)

Slå på ljud

I slutet på juni uttalade sig Jamie Lynn Spears, 30, för första gången om sin storasyster Britneys liv i förmyndarskap. Detta sedan stjärnan själv beskrivit sin situation som ett ”trauma” under ett tal i domstol.

– Nu när hon har pratat ut och fått sagt allt det hon ville ha sagt, så känner jag att jag kan följa efter henne och säga vad jag behöver få sagt, förklarade Jamie Lynn på Instagram story dagarna efter.

– Jag känner att det är extremt självklart att jag har älskat, avgudat och stöttat min syster sedan dagen jag föddes. Jag menar, det är min storasyster, fortsatte hon.

Nu kommer lillasysterns memoarer, en bok som fått fans att reagera starkt.

Titeln på boken refererar till Britney Spears

Anledningen är den förhandsinformation om boken som har släppts till amerikanska onlinebokhandlar, skriver People.

Boken uppges ha fått titeln I Must Confess: Family, Fame, and Figuring It Out, en referens till Britney Spears debutsingel …Baby One More Time från 1998. Kritikerna menar att lillasystern har tagit tillfället i akt att skapa intresse kring sin bok nu när fallet Britney är på allas läppar.

Jamie Lynns förlag är dock snabba på att dementera uppgifterna.

Förlaget ber om ursäkt

”Vi har blivit varse om att förhandsinformation om Jamie Lynn Spears bokprojekt, som ännu inte är färdigställt, har blivit felaktigt publicerad hos onlinebokhandlar.

Vi är djupt ångerfulla över att felaktig och ofullständig information om hennes bok har kommit ut i offentligheten, särskilt vid denna känsliga tidpunkt för Jamie Lynn och hennes familj”, lyder ett uttalande från förlaget Worthy Publishing som E! News tagit del av.

Jamie Lynn visar stöd för Britney

Jamie Lynn Spears har genom åren som storasyrran varit under förmyndarskap undvikit att kommentera eller ge sig in i debatten om hennes välmående. När hon till slut gav sin syn på saken passade hon på att påpeka att hon är den enda i familjen Spears som inte tjänar pengar på apparaten kring Britney.

Och det var tydligt vems sida Jamie Lynn står på.

– Jag bryr mig inte om hon vill fly iväg till en regnskog och skaffa tusentals barn mitt i ingenstans, eller om hon vill komma tillbaka och dominera världen på samma sätt som hon gjort så många gånger tidigare, för jag har inget att varken vinna eller förlora på något av det, menade Jamie Lynn i sin Instagram story och menade att det enda som är viktigt för henne är att Britney är lycklig.

Källa: Cosmopolitan

Foto: TT

Relaterade artiklar
Kylie Jenner och 10 andra Hollywoodkändisars fantastiska hårförändringar 2021
33 låtar vi inte hade en aning om (!) att Ana Diaz låg bakom
12 galna (och hemska) rykten och konspirationsteorier från Hollywood