Jacob-Elordi-Tirea-Skovbye-2-hearts-film

Jacob Elordi ska vara med i ny film med Tiera Skovbye

Efter succén med filmen The Kissing Booth så har nu Jacob Elordi flera projekt på gång. Han ska bland annat vara med i ny film med Riverdale-stjärnan Tiera Skovbye.

I Netflix-filmen The Kissing Booth fick vi träffa skådespelarna Joey King och Jacob Elordi som snabbt letade sig in i allas hjärtan. Joey och Jacob spelar inte bara ett par i filmen utan är det annars också.

Många hoppas på att The Kissing Booth ska få en uppföljare och det finns många tecken på att det blir så. Även Joey har sagt att hon hoppas på det. Men innan vi får någon uppföljare så har Jacob flera andra projekt på gång.

Testa: Vem borde du dejta av Noah och Lee i The Kissing Booth?

Han ska bland annat vara med i den nya tv-serien Euphoria med Zendaya. Förutom det ska han också vara med i ny film.

Enligt Justjaredjr ska Jacob vara med i filmen 2 hearts som just nu spelas in i Vancouver. Det finns för tillfället ingen mer information om filmen förutom att Jacobs karaktär heter Chris samt att vi kommer få se en Riverdale-stjärna i filmen. På IMDB står det nämligen att Tiera Skovbye ska vara med, som är mest känd som Polly i Riverdale. Tiera ska spela karaktären Sam.

Jacob befinner sig alltså just nu i Vancouver och förra veckan när han fyllde år så passade joey på att överraska honom på inspelningsplatsen.
Läs mer:
Åtta saker du inte visste om The Kissing Booth-stjärnan Jacob Elordi
Nio scener i The Kissing Booth som påminner om andra filmer
Tre tecken på att The Kissing Booth kommer få en uppföljare

Foto: IBL