Artikeln innehåller reklamlänkar
Kylie Jenners baddräkt

Internet älskar Kylie Jenners baddräkt – här hittar du den

Kylie Jenners senaste semesterbild får stor uppmärksamhet i sociala medier just nu – något som beror på att internet fullständigt älskar hennes baddräkt. Vi har letat upp var du kan hitta den!

21-åriga Kylie Jenner är en av världens största kändisar just nu. Under 2018 frontade hon den prestigefyllda tidningen Forbes då hon var på väg att bli den yngsta någonsin som tjänat ihop en miljard kronor.

Hon har startat ett helt imperium med sitt sminkmärke Kylie Cosmetics och förra året fick hon och pojkvännen Travis Scott dottern Stormi – något paret höll hemligt under hela Kylies graviditet.

Men det är inte bara smink som är Kylies specialitet, utan hon är även en stilikon när det gäller mode. Hon, tillsammans med resten av systrarna Kardashian/Jenner, skapar ofta nya trender både när det gäller smink, hår och kläder.

Kylies baddräkt får uppmärksamhet

För några dagar sedan postade Kylie Jenner en semesterbild på Instagram, och en liten detalj i bilden har nu fått stor uppmärksamhet – nämligen hennes baddräkt.

https://www.instagram.com/p/Bs0t6d-ncV3/

Baddräkten är från Onia och är i komönster. Modellen heter Danielle One Piece (länk till Apprl) och har ett skärp i midjan.

Här hittar du baddräkten

Baddräkt komönster

Baddräkt från Onia i modell Danielle One Piece. Här hittar du den. (länk till Apprl)

överdel komönster

Bikini från Onia i modellen Cooper Bikini. Här hittar du den (länk till Apprl).

Läs mer:

Så mycket har Kylie Jenner tjänat på Kylie Cosmetics 

Därför har en instagrambild på ett ägg fått fler likes än Kylie Jenner