rebecka-karlsson-idol

Idol-Rebecka på sjukhus – kan missa fredagsfinalen

En av årets favoriter i Idol är Rebecka Karlsson. Nu riskerar hon att missa veckans fredagsfinal efter att hon blivit inlagd på sjukhus.

På fredag ska åtta idoler bli sju, och den stora finalen börjar närma sig. En av dem som tävlar är Rebecka Karlsson, 16, från Ekeby. Hon har kommit att bli en av de stora favoriterna i tävlingen, men nu riskerar hon att missa veckans final.

Enligt nyhetsbyrån TT så lades Rebecka, i måndags, in på sjukhus efter att hon fått svåra smärtor i magen. De vet ännu inte exakt vad Rebecka har drabbats av, men hon har känt sig dålig i några dagar.

Anders Edholm, pressansvarig för Idol, sa till Expressen att de först trodde det var blindtarmen men att det sen visade sig att det inte var det. Han säger också att de inte vet om Rebecka kommer att kunna delta på fredag eller inte.

På sin Instagram skriver Rebecka att hon har varit på sjukhus och skriver att hon ska göra allt för att kunna stå på scen på fredag!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Senare idag fick Rebecka lämna sjukhuset och komma tillbaka till hotellet. På Tv4s Instagram delade hon med sig av en hälsning till fansen.

Läs mer:
Vilka Idol-deltagare är singlar? Här är svaret!
OMG! Marcus & Martinus gästar Idol
Idol-Cameron Jai om att vara trans: ”Många behöver lära sig om det”

Foto: Daniel Ohlsson/TV4