Idol-deltagare-dejtar

Idol-deltagarna Kadiatou Holm Keita och William Strid bekräftar att de dejtar

Kadiatou Holm Keita och William Strid började som vänner under starten av deras Idol-resa men nu bekräftar de för Hänt att de har en romans.

Under Idol brukar det oftast ryktas om att deltagarna dejtar, eftersom de umgås så mycket hela tiden, men nu bekräftar William Strid att han och Kadiatou Holm Keita faktiskt dejtar.

Förra veckan fick William lämna Idol och han berättade då för Hänt att de har träffats i ungefär en månad. De har dock valt att hålla det hemligt under tävlingen men efter att han nu åkt ut kan de vara öppna med det.

Redan innan Idol började hade William bestämt sig för att flytta till Stockholm och vilket gör det lättare för dem att ses efter tävlingen då Kadiatou bor i Stockholm. De har dock inte pratat mer om vad som kommer hända efter Idol. På frågan vad han föll för hos Kadiatou svarar han mer eller mindre allt.

– Leende, skratt, personligheten, utseende som klår allt, säger William Strid till Hänt.

Kadiatou berättar att det klickade mellan henne och William nästan direkt och att hon tycker han är en underbar människa.

Efter att William fick lämna Idol förra veckan är de fyra deltagare kvar. Kadiatou tävlar i fredagens semifinal mot William Segerdahl, Bragi Bergsson och Sebastian Walldén. Den här veckan kommer det att vara två deltagare som lämnar tävlingen och nästa vecka är det dags för den stora finalen.

Läs mer:

Alla låtar idolerna ska sjunga i semifinalen av Idol 2018

Gina Dirawi ryter ifrån mot näthat inför Idol 2018

Foto: IBL