Idol-Nadia-Cameron-bytt-namn

Idol-deltagaren Nadia Lind Jacovidou har bytt namn till Nadia Cameron

En av dem som tävlar i årets upplaga av Idol är Nadia som under auditions hette Lind Jacovidou i efternamn men som numera heter Cameron. Hon avslöjar nu varför hon bytt namn.

Idol 2018 är i fullgång och nu är det dags för fredagsfinaler. Tidigare år har det alltid varit 12 deltagare som gått vidare till fredagsfinalerna men i år överraskade juryn och bestämde sig för att låta 13 tävla istället.

En av de som tävlar är Nadia Cameron, men som under audition hette Nadia Lind Jacovidou. Anledningen till att hon har bytt? Hon har gift sig berättar hon för Aftonbladet.

– Vi förlovade oss i augusti förra året och då var tanken att vi skulle gifta oss nästa år. Vi ska fortfarande ha det stora bröllopet nästa år i Grekland så vi tänkte att då kör vi i år och så har vi det klart tills vi ska ha det stora bröllopet, så vi gifte oss den 21 juni, säger Nadia till Aftonbladet.

https://www.instagram.com/p/BoBf_-WnVQ-/?taken-by=nadiacameronofficial

Hon berättar också att de hade en liten vigsel där hennes mamma och hennes man Joacims bestman var på plats. Under Idol får Nadia bo utan sin man men hon säger att de kommer försöka ses så mycket de kan ändå.

– Det är lite jobbigt så klart, man är ju van att bo med varandra varje dag, men vi ska försöka ses så ofta vi kan. Och att ha detta att tänka på får mig att slappna av och känna lugn, han är det bästa stödet någonsin, så jag kan inte önska mig en bättre man, säger Nadia.

Ikväll tävlar Nadia i Idols första fredagsfinal och hon ska sjunga Sigalas låt Came here for love. Veckans tema är ”fredagsparty” och här kan du se vilka låtar alla Idol-deltagare ska sjunga.

Läs mer:
Alla låtar Idol-deltagarna ska sjunga i den första fredagsfinalen
Hanna Ferm: ”Jag var inställd på att inte vinna Idol”
Tv-serier som har premiär hösten 2018

Foto: IBL, Pär Bäckstrand/TV4