Pretty-little-liars-spoilers

I. Marlene King avslöjar en viktig detalj om sista avsnittet av PLL

Just nu spelas de sista avsnitten av Pretty Little Liars in. I ett inlägg på Instagram har I. Marlene King delat med sig av sina tankar om serien och ett avslöjande om sista avsnittet.

Det är fortfarande ett tag kvar innan den sista delen av Pretty Litte Liars har premiär. I april nästa år kommer vi förhoppningsvis att få se vem A.D egentligen är och hur det går för Spencer och Toby.

Nu har de sista avsnitten spelats in och skådespelarna har på Instagram delat med sig av sorgliga hejdå. Keegan Allen, som spelar Toby, skrev bland annat en lång kärleksförklaring till Troian Bellisario, som spelar Spencer.

Läs mer: 19 saker från PLL som du helt glömt bort

I ett inlägg på Cosmopolitans Instagram har I. Marlene King delat med sig av sina tankar kring att spela in det sista avsnittet. Hon skriver bland annat att de alla verkligen blivit som en familj, en PLL-familj, och att när de spelar in sista avsnittet kommer många tårar att komma.

Men det är inte bara sina känslor som hon delar med sig av, hon skriver nämligen också:

”När jag skriker ”cut” i den sista scenen så kommer alla fem tjejerna att vara med.”

Alltså kan vi anta att ingen av tjejerna kommer att dö i de sista avsnitten, om det nu inte är någon av dem som återvänder som ett spöke. Så skönt!

Spana även in den senaste trailern för sista säsongen. Nu längtar vi ännu mer!

Läs mer:
Hen kan komma tillbaka i de sista avsnitten av Pretty little liars
14 grymma Halloweendräkter inspirerade av Pretty little liars
Vem i Pretty little liars är du?

Foto: IBL