Då släpps amerikanska SKAM Austin – så kan du se det

Då släpps amerikanska SKAM Austin – så kan du se det

Som vi har väntat. Som vi har längtat! Nu har vi äntligen fått ett datum för när den amerikanska versionen av Skam, nämligen Skam Austin, har premiär! Och det är jättesnart!

Nu har vi äntligen fått reda på när den amerikanska versionen av SKAM släpps! Serien har spelats in i Austin, Texas och heter SKAM Austin.

Det är Julie Andem som har regisserat SKAM Austin, alltså samma norska geni som gjort Norska SKAM. Det är ännu inte bekräftat exakt vad handlingen i amerikanska versionen av Skam kommer att vara men tanken är att det ska vara ungefär samma som den ursprungliga. Dock måste serien anpassas till hur ungdomarna i USA lever.

Såhär skrev Julie på Instagram när hon släppte nyheten om SKAM Austin:

SKAM Austin kommer att börja släppa avsnitt den 24e april kl 03.40, samtidigt som karaktärernas Instagram-profiler också släpps. Enligt SKAM Austin på Facebook kommer alla avsnitt att kunna visas där via Facebook Watch.

Men redan nu släpper de alltså en sorts mini-trailer för att visa känslan i serien så att vi alla ska komma i rätt mood. Nu kan vi knappt vänta till den 24e!

Läs mer!
Här är nya serien om ”William” från SKAM
Efter Skam: Nu kommer nästa norska ungdomsserie
Nio tv-serier du måste se om du älskar Skam