HRVY är aktuell med spelning i Stockholm

HRVY i exklusiv intervju: "Jag älskar Marcus och Martinus!"

FRIDA träffade HRVY inför spelningen i Stockholm för att prata musik, inspiration och mycket mer!

HRVY, eller Harvey Leigh Cantwell som han egentligen heter, är aktuell med både ny singel och spelning i Sverige. FRIDA fångade honom i farten för att prata om hans kärlek till musiken – och till branschkollegerna Marcus och Martinus!

Musik har alltid varit en viktig del i Harveys liv och han har alltid drömt om att bli artist berättar han. Redan som tre-åring brukade han göra shower för släktingar som var på besök.

Som 13-åring förstod han att artistyrket var något att satsa på på riktigt. Han började lada upp sina egna videos på Facebook och YoutTube och plötsligt tog det fart på allvar.

– Och nu är det mitt jobb!, utbrister han glatt.

Att en dröm har gått i uppfyllelse är tydligt, men det känns fortfarande lite overkligt

– I bilen på väg hit såg jag ut över det frusna vattnet och snön och då lyssnade jag på en låt jag jobbar på. Och då slog det mig att jag lyssnar på min låt på den vackraste plats jag sett. Det är sjukt!, berättar han för FRIDA.

Samarbeten med andra artister är superintressant och det finns många han kan tänka sig arbeta med. Just nu är Billie Eilish en av favoriterna och även Ed Sheeran skulle vara intressant.

Vi såg precis på ditt Instagram att du känner Marcus och Martinus?

– Ja, jag sms:ade precis Martinus! Vi skickat alltid låtar till varandra och säger vad vi tycker. Om något borde ändras eller så. De är ju superkända här, jag älskar dem!

Kommer ni göra en låt ihop?

– Kanske det! Jag vill verkligen skriva något tillsammans med dem, oavsett om det är för mig, dem eller någon annan.

Se hela klippet med HRVY här