Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 43 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Tack vare erfarenheter från tidigare misstag, kan du undvika att göra samma fel igen och i stället lyckas lösa en svår uppgift i skolan. Slå inte vad om något om du inte är säker på att vinna. Visst är det bra att diskutera kärleksfrågor med polarna. Nu tycks det ändå vara bäst att lyssna till ditt eget hjärta, i stället för att följa andras råd.

Visa att du uppskattar dina kompisar för deras egen skull.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Mycket tyder på att det blir en trevlig vecka i skolan, inte minst för att du och dina klasskompisar samarbetar så bra ihop. Gnisslar det mellan dig och någon i familjen? Red ut strulet så snabbt som möjligt, annars blir det bara jobbigt längre fram. Planeternas position sätter fart på kärlekslivet. Ta ut svängarna och surfa på romantikens våg.

Strunta i tillfälliga motgångar – allt ordnar sig snart.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Stjärnorna tipsar dig att nyckeln till framgång i skolan, handlar om goda rutiner, ordning och reda. Låter kanske inte så spännande, men det är väldigt effektivt. Att softa med kompisarna på fritiden, ger dig bästa avkopplingen. Nu behöver du inte nöja dig med att fantisera om romantik. Amors påverkan kan leda till att du får uppleva äkta kärlek.

Håll dig framme – annars kan du missa en fin möjlighet.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du har lätt för att lära och ta in nya kunskaper och mycket tyder på att du får koll även på ämnen som du i vanliga fall tycker är svåra. Säg i från om du har en självupptagen kompis som bara pratar om sig själv. En klok förklaring tycks förenkla kärlekslivet. Du ser ett tydligt mönster och förstår bättre hur du ska bete dig i olika situationer.

Satsa på dig själv och utveckla dina egna talanger.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Berätta om dina drömmar för lärare i skolan. Dels får du positiv återkoppling. Och dels kan de hjälpa dig att lyckas. Om en polares säger något som retar dig, så tala ut med hen i stället för att sura. Kanske har du missuppfattat allt. Bli inte orolig om dina romantiska planer inte går i lås genast. Äkta kärlek måste få tid på sig att utvecklas.

Våga gå mot strömmen och välj det som du tjänar mest på.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Mycket tyder på att det blir en tid då mycket faller på plats på rätt sätt. Du har koll på skolan, trivs med polarna och har det mysigt med familjen. Kanske hänger det ihop med att planeternas position gör dig ännu mer kvicktänkt och trevlig än vanligt. Även när det handlar om kärlek har du medgång och du får en kärleksfull komplimang som värmer.

Samarbete med andra är bästa sättet att lösa ett problem.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Planeternas påverkan ger dig extra energi så att du orkar avsluta en krävande skoluppgift med lyckat resultat. Var försiktig med kritik när du pratar med personer som du inte känner väl. Amor gör dig modig, så singeln ska passa på att ta första steget om du träffar en sötnos. Den upptagna vågen sätter fart på relationen med egna kärleksinitiativ.

Följ ditt samvete – även om du inte får medhåll av alla.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Ibland kan det dyka upp hinder som försvårar skolarbetet. Men deppa inte för det. Tänk i andra banor och titta efter nya möjligheter, så löser du eventuella problem lätt som en plätt. Ett oväntad present gör dig glad. Var inte otålig och för snabb i vändningarna när det gäller kärlek utan tänk långsiktigt. Vissa personer har lång startsträcka.

Låt inte gamla vanor styra – det är okej att tänka nytt.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Får du nya uppgifter i skolan, så gör klart dem så snabbt du kan. Mycket tyder på att det händer oväntade saker i plugget i slutet av veckan och då är det bra om du kan lägga all din tid på det. Någon visar dig sin uppskattning på ett jättemysigt sätt. En romantisk lyckträff ger den upptagna skytten en nytändning och gör dig som är fri förälskad.

Satsa på trofast vänskap i stället för på ytliga kontakter.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Du har flyt i skolan. Lärarna blir ännu mer impade om du visar att du jobbar självständigt och tar egna initiativ. Du är en person som andra lyssnar på, så sätt ner foten och säg ifrån om en kompis blir mobbad. Veckan tycks bli romantisk och det är många som kollar in dig som är fri. Du som är upptagen blir kärleksfullt uppvaktad av din älskling.

Du måste jobba hårt om du ska lyckas med en viktig grej.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Skolarbetet kanske inte är det som roar dig mest nu, men försök ändå att vara väl förberedd och att ligga ett steg före. Det tjänar du på så småningom. Alla typer av relationer tycks vara din grej. Du är en omtyckt polare eftersom det är viktigt för dig att ingen i din omgivning ska känna sig utanför. Din charmiga natur ger dig också tur i kärlek.

Undvik onödiga diskussioner som kan leda till konflikter.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Stjärnorna spår att det går utmärkt för dig i skolan om du är öppen för nyheter och tänker positivt. På fritiden tycks du umgås mycket med en kompis som är ganska lik dig och tillsammans är ni oövervinnliga.  Din utstrålning är sexig och du har många beundrare. Det är härligt att vara omsvärmad, njut av kärleken och släpp in romantiken i ditt liv.

Det är dags att pröva dina vingar och göra något ovanligt.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Horoskop: Så blir ditt höstlov 2019

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Det borde du klä ut dig till på Halloween – enligt ditt stjärntecken