Horoskop på Frida: Så blir det för ditt stjärntecken

Horoskop vecka 37 2019 – så blir veckan för ditt stjärntecken

Hur blir den nya veckan för dig? FRIDAs astrolog har svaret!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Mycket tyder på att det blir en rolig vecka i skolan, eftersom det kommer att hända nya och roliga saker. Tacka ja till en fest, även om du inte känner alla andra som kommer dit. Nöj dig inte med löften när det gäller en grej på fritiden, se till att få garantier. Acceptera inte om den du är ihop med eller flirtar med är alltför kontrollerande. 

Vänner är det viktigaste – vårda dina nära relationer.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Du verkar ha flyt och det mesta går av bara farten och du får mycket gjort under veckan i skolan. Om du vill jobba för att göra världen till en bättre plats, så får du möjlighet att hjälpa till. Det är aldrig försent att börja med en ny hobby, som piggar upp fritiden. En romantisk dröm kan bli sann om du är uppmärksam på de kärlekssignaler du får.

Du har det som behövs för att få en jättebra vecka.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Att lära dig nya saker passar dig perfekt just nu, eftersom du är intresserad och fattar snabbt. Var inte orolig för en lite annorlunda aktivitet på fritiden. Det kommer att kännas enklare när du väl satt i gång med den. Amor ger din romantiska självkänsla en extra kick. Det gör dig lyckligare och ger dig en mer avslappnad attityd till kärleken.

Sikta mot stjärnorna – du vinner på att satsa högt.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Du får bra koll på plugget om du planerar dina uppgifter och alltid ligger ett steg före. Ibland funkar det inte att möta andra på halva vägen, då kan det vara bäst att gå sin egen väg om man inte vill kompromissa. Fritiden tycks bli rolig och du hänger mycket med kompisarna. Det blir också en hel del romantik – när du har tid för det, vill säga.

Du behöver inte skämmas om du fegar ur från en jobbig sak.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Stjärnorna tipsar dig att jobba extra flitigt i skolan i början av veckan, så kan du dra ner på tempot framåt torsdagen i fall din energi skulle avta. Du är på sällskapligt humör och trivs bra ihop med kompisarna som du umgås med både i plugget och på fritiden. Mycket tyder på att det ligger romantiska vibrationer i luften som gynnar ditt kärleksliv.

Tillvaron blir spännande om du är öppen för äventyret.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Mycket tyder på att du är kreativ i skolan och kommer på egna idéer som inte andra tänkt ut. Du får beröm om du spinner vidare på dina förslag. Det verkar som om du letar efter ett roligt tidsfördriv på fritiden och du kan faktiskt hitta en kul aktivitet om du har ögonen öppna. Stjärnorna spår tur i kärlek om du själv tar romantiska initiativ.

Sunt förnuft är bästa sättet att ta sig förbi ett hinder.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

En skoluppgift kan verka krånglig att klara av alldeles i början. Men när du blivit varm i kläderna går det jättebra. Du och dina kompisar hittar på roliga saker på fritiden, som inte kostar pengar. Planeternas position skapar en romantisk stämning under veckan. Tänk dock på att inte ge några kärlekslöften som kommer att bli svåra att uppfylla.

Gå på magkänslan – så kommer du fram till rätt beslut.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Stjärnorna tipsar dig att sätta upp tydliga och kortsiktiga mål i skolan. Då blir det mycket enklare att förverkliga dem. Du har tur när du tävlar i dina favoritsysselsättningar. Du får mycket cred om du ställer upp och försvarar en kompis som blir mobbad. Mycket tyder på att ditt kärleksliv är i balans och att veckan blir lättsam och romantisk.

Låt inte en tillfällig motgång stoppa dina planer.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Nu har du chansen att visa dig duktig i skolan om du fångar de fina möjligheter som dyker upp. Mycket tyder på att du träffar någon som har en fascinerande historia att berätta och vars erfarenheter kan lära dig ett och annat. Helgen verkar bli jätterolig. Du är på gott humör och har lätt för att knyta både vänskapliga och romantiska kontakter.

Säg nej till förslag som inte känns riktigt schyssta.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Kanske känns det som om du inte går framåt i skolan, men även om du inte tycker det själv så närmar du dig dina mål. En idé du tidigare dissat dyker upp igen. Kanske är förslaget inte så dumt, när du väl tänker efter. Mycket tyder på att du tror att du måste ta ett jobbigt kärleksbeslut. Men det behöver du faktiskt inte göra, allt löser sig ändå.

Du tjänar på att tacka ja till ett intressant projekt.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Det händer något trevligt i skolan som får dig att förstå att du underskattat dina förmågor. Detta ger dig en kick att göra ännu bättre i från dig i plugget. Din nya energi får dig också att ta itu med något som du skjutit upp på fritiden. Stjärnorna föreslår att du inte ska vara alltför impulsiv i kärlek. Tänk noga efter i en romantisk fråga.

Även små saker är viktiga – så var noga med detaljerna.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Mycket tyder på att något du i hemlighet oroat dig för i skolan kommer upp till ytan. Och det är bra, för om du bearbetar detta, så visar det sig att det inte alls är något att vara nervös över. Du får många bevis för att du har gulliga kompisar som verkligen tycker om dig. Amor tycks favorisera dig som är fisk, så räkna med kärleksfulla möten.

Din intuition tycks ge dig framgång, så lyssna på den.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Kärlekshoroskop: Så blir din höst 2019

Smycken med ditt stjärntecken – 12 fina köp

Vad andra dras till hos dig – enligt ditt stjärntecken