Tjej plockar blommor på en äng

Horoskop: Så blir din sommar 2019

Äntligen är sommaren 2019 här! Läs mer om vad som kommer hända dig under årets härligaste månader!

VÄDUREN 21/3 – 20/4

Horoskop för stjärntecknet Väduren

Kärlek: Stjärnorna skapar romantisk stämning i midsommar. Ett oplanerat möte under en resa får ditt hjärta att klappa snabbare. Augusti är en bra tid att fördjupa fasta relationer. Du som är singel ska passa på att flirta med nya sötnosar.

Kompisar/nöjen: Vänskapen spelar stor roll och du återupptar kontakten med vänner som var viktiga för dig förr. Mycket tyder också på att du får nya kompisar. En stor sommarfest blir jätterolig.

Allmänt: Du tycks utvecklas som person i sommar. I juli är det läge att utforska nya aktiviteter. Det verkar som om en resa ger dig värdefulla upplevelser.

Turdagar:  23 juni, 5 juli, 14 juli, 1 augusti och 13 augusti

Bästa flirttipset: Göm dig inte bakom en mask – var bara dig själv och du kommer hur långt som helst.

OXEN 21/4 – 20/5

Horoskop för stjärntecknet Oxen

Kärlek: Veckorna efter midsommar tycks bli heta. I juli kan resor och annat som du inte styr över, separera dig från din älskling eller flirt. Passionen överlever förstås och Amor ger ditt kärleksliv ett härligt lyft i augusti.

Kompisar/nöjen: Räkna med fester och roligt häng i slutet av juni. Det verkar som om du och en vän blir extra tajta i sommar. Om du blir osams med någon, så löser du strulet genom att kompromissa.

Allmänt: Sommaren tycks bli fantastisk. Efter ett ganska långt uppehåll, tar du åter tag i ett gammalt intresse. En rolig resa stärker ditt självförtroende.

Turdagar: 21 juni, 10 juli, 22 juli, 6 augusti och 21 augusti. 

Bästa flirttipset: Flirta inte med alla. Lägg din energi på att charma just den du vill ha, så märks det tydligare.

TVILLINGARNA 21/5 – 21/6

Horoskop för stjärntecknet Tvillingarna

Kärlek: Romantik på hög nivå i midsommarhelgen får dig att ta kärleken på större allvar. Starka känslostormar kan skapa dramatik i juli. I slutet av sommaren växer sig kärleken starkare i både fasta förhållanden och spirande romanser.

Kompisar/nöjen: Sommaren blir aktiv. Du är nyfiken och hänger helst med vänner som delar dina intressen. I juli tycks du och en polare förverkliga en dröm. Augusti bjussar på härliga nöjeskvällar.

Allmänt: Satsa på originella aktiviteter och gör något spontant. En semester i juli kan bli både spännande och avkopplande. Håll fast vid en dröm i augusti.

Turdagar: 26 juni, 3 juli, 31 juli, 4 augusti och 25 augusti.

Bästa flirttipset: Spela inte cool utan visa dina känslor, annars kanske godingen inte fattar att du är intresserad.

KRÄFTAN 22/6-22/7

Horoskop för stjärntecknet Kräftan

Kärlek: Prognosen spår att midsommaren blir sexig, men akta dig för att ta någon för given. I mitten av sommaren ska du vara var beslutsam och göra det som känns rätt för dig. Augusti blir en romantisk månad och en hemlig dröm kan slå in.

Kompisar/nöjen: Vänskapsband stärks i slutet av juni och du trivs med dina kompisar. I juli ställer du upp för en polare som behöver dig. Du verkar utvidga din bekantskapskrets under en augustifest.

Allmänt: Spännande utmaningar väntar i sommar, men du har hela tiden kontroll. En resa i juli kan påverka framtiden. Goda gärningar gör dig lycklig i augusti

Turdagar:  21 juni, 25 juni, 12 juli, 10 augusti och 31 augusti.

Bästa flirttipset: Vänliga ord och uppriktigt menade komplimanger faller godingen för, speciellt när de kommer från dig.

LEJONET 23/7-22/8

Horoskop för stjärntecknet Lejonet

Kärlek: Midsommarhelgen blir mysig om du egna initiativ. Men skapa inte svartsjuka i onödan. En spännande flirt i juli får temperaturen att stiga. I augusti får du svar på en fråga och du ser på din kärlekssituation med nya, hoppfulla ögon.

Kompisar/nöjen: Ta emot en utsträckt hand från en nykomling i slutet av juni. Gammal vänskap får en nytändning under en resa och ni har kul ihop. I augusti känner du att du är omgiven av vänner.

Allmänt: Stjärnorna spår ett omväxlande liv efter midsommar. Juli fortsätter i samma spår om släpper loss dina dolda styrkor. I augusti laddar du inför hösten.

Turdagar: 27 juni, 8 juli, 28 juli, 3 augusti och 23 augusti.

Bästa flirttipset: Låtsas inte gilla samma saker som hen. Var ärlig i dina åsikter och tro på dig själv och din charm.

JUNGFRUN 23/8-23/9

Horoskop för stjärntecknet Jungfrun

Kärlek: I sommar är det viktigt att du skapar balans i kärlekslivet. Tänk efter om du måste göra ett val i midsommar. I slutet av juli och i augusti kanske inte allt blir som du har tänkt dig, men om du har tålamod, finner du kärleken ändå.

Kompisar/nöjen: Du är poppis och både i juni och i augusti festar du loss rejält. I juli håller du kontakt med dem du inte har möjlighet att träffa, via sociala medier. En kompis är lojal i augusti.

Allmänt: Nya upplevelser efter midsommar gör dig glad. I slutet av juli är det dags att varva ner. Närmare skolstarten drar du i gång ett hälsosammare liv.

Turdagar: 30 juni, 20 juli, 30 juli, 9 augusti och 22 augusti.

Bästa flirttipset: Riv ner de murar du har byggt upp och släpp in den du gillar. Visa att du är en kärleksfull person.

VÅGEN 24/9 – 23/10

Horoskop för stjärntecknet Vågen

Kärlek: Amor gör dig extra tilldragande och tar du egna initiativ blir det en toppensommar. I midsommar kan dina drömmar slå in. Oväntade möten i juli ger extra kärleksenergi. I augusti öppnas tycks nya dörrar öppnas för fria vågar. 

Kompisar/nöjen: Din sociala kurva pekar uppåt. En fest i slutet av juni blir kul. Du är utåtriktad under större delen av sommaren och umgås med gamla kompisar, samtidigt som du knyter nya kontakter.

Allmänt: Din nyfikenhet ger dig spännande upplevelser under hela sommaren. I juli kan en drömresa äntligen bli av. Dina talanger impar på andra i augusti.

Turdagar: 21 juni, 17 juli, 29 juli, 11 augusti och 20 augusti.

Bästa flirttipset: Fladdra inte som en fjäril från blomma till blomma. Flirta bara med hen och visa att du är seriös.

SKORPIONEN 24/10 – 22/11

Horoskop för stjärntecknet Skorpionen

Kärlek: Midsommaren blir inledningen på en flirtig sommar. Din kärlekstur ökar i juli, även om du kanske inte träffar älsklingen så ofta. Men om du smider romantiska planer kan de gå i lås i augusti, när alla godingar är tillbaka igen.

Kompisar/nöjen: Tack vare din charm har du många kompisar omkring dig som gärna vill partaja med dig. Det verkar som om du inleder en vänskap på distans i juli. Du och rival blir sams i augusti.

Allmänt: Glädje och energi går som en röd tråd genom sommaren och du får ett nytt intresse. Resor i juli blir inte bara roliga, de ökar din allmänbildning.

Turdagar: 28 juni, 2 juli, 19 juli, 8 augusti och 28 augusti.

Bästa flirttipset: Låt ditt kroppsspråk tala och flirta med hjälp av sensuella ögonkast. Ingen kan motstå en blick från dig.

SKYTTEN 23/11-21/12

Horoskop för stjärntecknet Skytten

Kärlek: Midsommaren var magisk. En snygging väcker heta känslor hos dig och kärleken spirar i juli. Stjärnorna tipsar dig att tänka positivt. I augusti  ska du låta ditt hjärta visa vägen om du ställs inför ett besvärligt val.

Kompisar/nöjen: Slutet av juni blir fartigt och du tycks få en ny polare som matchar dig. Gamla vänskaper består och en kompis från förr dyker upp i juli. En utekväll innan skolstarten blir perfekt.

Allmänt: En kul händelse under midsommarhelgen inleder ett pärlband av somriga och minnesvärda upplevelser. Semestertrippar i juli och augusti blir mysiga.

Turdagar: 25 juni, 6 juli, 18 juli, 12 augusti och 27 augusti.

Bästa flirttipset: Det är frestande att försöka få kontakt med gulliga e-mojjis. Men släpp mobilen och våga flirta ”IRL”.

STENBOCKEN 22/12 – 20/1

Horoskop för stjärntecknet Stenbocken

Kärlek: Vilken sommar! Midsommarhelgens äventyr gör dig lycklig. Stjärnorna spår att även resten av sommaren bjuder på romantiska framgångar, eftersom du är glad och framåt. En rival kan dyka upp i augusti, men du behöver inte oroa dig.

Kompisar/nöjen: Dina förväntningar tycks gå i uppfyllelse när det handlar om nöjen, även om resor kan skilja dig från polarna i juli. Det blir desto roligare när ni återförenas i augusti igen.

Allmänt: Din påhittighet tycks vara på topp. Sommaren blir varierande och rik på intryck, både när du reser och är hemma. Du finslipar en viss förmåga i augusti.

Turdagar: 22 juni, 1 juli, 23 juli, 2 augusti och 24 augusti. 

Bästa flirttipset: Du får andra att öppna sig för dig – utnyttja detta. Godingen gillar garanterat att bli sedd och hörd.

VATTUMANNEN 21/1 – 19/2

Horoskop för stjärntecknet Vattumannen

Kärlek: Amor gynnar vattumannen i sommar och bjussar på romantiska möten, inte minst i midsommar. Någon får ditt hjärta att slå extra snabbt i juli. I augusti stabiliseras de häftiga känslostormarna och du får uppleva fin kärleksharmoni.

Kompisar/nöjen: Du och kompisarna har roligt ihop i midsommar och även under resten av sommaren, när ni har möjlighet att ses. Du tycks komma extra bra överens med en av dina kompisar i augusti.

Allmänt: Sommaren får en fin start som sopar bort tidigare oro och stress. Du lär dig nya saker och kopplar av med resor juli. Augusti fyller dig med energi.

Turdagar: 24 juni,11 juli, 27 juli, 5 augusti och 17 augusti.

Bästa flirttipset: Din humor och din lekfulla attityd är oemotståndlig. Se till att du får godingen att skratta – och hen är din.

FISKARNA 20/2-20/3

Horoskop för stjärntecknet Fiskarna

Kärlek: Inga rivaler tycks dyka upp och förpesta livet, tro på dig själv och din sensuella charm. En resa i juli kan bli romantisk. Tänk till mer än en gång om du hamnar i en kärleksknipa i augusti.

Kompisar/nöjen: Koppla av och häng med polare som ger mening åt tillvaron. Det verkar som om du gör något extra roligt ihop med en vän i juli. Du har chans att få nya kompisar under hela sommaren. 

Allmänt: I midsommar ställs det krav på dig, allt går bra om du satsar hårt.

Nya intressen och resor lockar i juli. Oväntade framgångar förgyller augusti.

Turdagar: 29 juni, 4 juli, 15 juli, 26 juli och 18 augusti

Bästa flirttipset: Om det är jobbigt att ta första steget, så slösa med din positiva utstrålning och visa att du är snäll och omtänksam.

Av: Britt-Marie Rasque

Läs mer:

Så kommer du dejta 2019 – enligt ditt stjärntecken

Test: Vilken kändis midsommarstil borde du inspireras av?

Spotify släppte spellistor baserade på ditt horoskop

Av: Britt-Marie Rasque

Foto: Priscilla Du Preez/Unsplash