honey boo boo och mama june

Honey Boo Boo har vuxit upp – så ser hon ut idag

Alana ”Honey Boo Boo” Thompson slog igenom som barn i den amerikanska reality-serien Toddlers & Tiaras. Nu har hon hunnit fylla 16 och poserar i nya Teen Vogue.
1:29

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:29)

Realityserien Toddlers & Tiaras var under 2010-talet en av tittarfavoriterna på kanalen TLC. Den följde småflickor som tävlade i amerikanska skönhetstävlingar, och deras ofta exentriska familjer som till varje pris ville se sina döttrar kamma hem poäng för sitt utseende.

I nya numret av Teen Vogue berättar en av showens största barnstjärnor, Alana Thompson, om sitt liv utanför rampljuset och den komplicerade familjebild som varit föremål för skriverier enda sedan dess.

– Om jag ska vara ärlig så har jag inte så många vänner, säger hon.

Mamman förlorade vårdnaden om Alana Thompson

En av karaktärerna som stack ut i Toddlers & Tiaras var June "Mama June" Shannon, Alana ”Honey Boo Boo” Thompsons mamma. Hon var en ivrig påhejade av sin dotters prestationer under skönhetstävlingarna och duon var så pass fascinerande att de fick ett eget realityprogram, Here Comes Honey Boo Boo.

June "Mama June" Shannon och Alana ”Honey Boo Boo” Thompson på röda mattan

June "Mama June" Shannon och Alana ”Honey Boo Boo” Thompson på röda mattan 2015.

Programmet gick i fyra säsonger 2012-2014 men lades sedan ned eftersom Mama June började dejta en man dömd för sexualbrott mot barn. År 2019 förlorade June Shannon dessutom vårdnaden om sin dotter efter att själv ha dömts för narkotikabrott.

Alanas äldre halvsyster Lauryn "Pumpkin" Shannon fick ta över vårdnaden. Halvsysterns pappa, June Shannons ex, visade sig senare också vara dömd för sexualbrott mot barn.

Vill jobba med sjuka barn

Alana berättar hur hon idag ser fram emot att skaka av sig Honey Boo Boo-karaktären och stå på egna ben. Hon går i högstadiet och drömmer om att bli neonatalsköterska.

– Min mamma döpte mig inte till ”Honey Boo Boo”. Jag heter Alana. Jag är stolt över mig själv över hur långt jag har kommit, säger hon till Teen Vogue.

Hon förklarar samtidigt att det är svårt att få skolkompisarna att se henne som en jämnlike, vilket gjort att hon känner sig ensam. Alana ser sin pojkvän som sin enda vän.

– För jag känner ofta att folk är så mycket: ”Oj, jag är kompis med Honey Boo Boo”. Jag litar inte på någon egentligen, så jag har inga vänner.

Inför intervjun har Alana fotograferats i en rad outfits. På sitt Instagramkonto visar hon upp bilderna och utbrister:

”Detta är en dröm som besannas, aldrig någonsin hade jag kunnat tro att jag skulle pryda Teen Vogue men se på mig nu”.

Se Alana ”Honey Boo Boo” Thompsons förvandling från barnstjärna till tonåring nedan!

Teen Vogue
Teen Vogue
Teen Vogue
Teen Vogue
Teen Vogue

Se fler bilder och läs hela intervjun på Teen Vogues hemsida.

Källa: Teen Vogue

Foto: TT

Relaterade artiklar

6 kändisar som var gravida under filminspelningar

8 saker vi faktiskt (!) lärt oss från TikTok