High school musical-skådisen Ashley Tisdale är gravid

High school musical-skådisen Ashley Tisdale är gravid

Nu blir High School Musical-skådespelaren Ashley Tisdale mamma för första gången, vilket hon och maken Christopher French avslöjade på Instagram – utan att säga ett enda ord!
Orientaliskt glubbel
Slå på ljud

High School Musical-skådisen Ashley Tisdale och maken Christopher French väntar sitt första barn, vilket paret avslöjade på sina sociala medier-kanaler.

I samband med gravidavslöjandet publicerade skådespelaren söta bilder på paret och man ser tydligt den lilla bebismagen puta ut under hennes vita klänning. Paret valde dock att låta bilden tala för sig själv, då de inte skrev ett enda ord intill bilden.

Blev upptäckt som treåring

Ashley Tisdale gjorde rollen som Sharpay Evans i de populära musikalfilmerna High School Musical som det talades mycket om under det tidiga nollnolltalet. Och hon blev upptäckt redan som treåring när hon befann sig i ett köpcentrum och började arbeta som fotomodell för modellagenturen Ford – vilken även Lindsay Lohan och OC-skådisen Mischa Barton arbetade under.

För ett år sedan var barn inte alls på kartan för paret

Ashley Tisdale och hennes make Christopher French som nu ska bli stolta föräldrar för första gången, gick och gifte sig 2014.

– Vi umgås i stort sett varje kväll, tippar jag på, och på helgerna ser vi till att alltid ha en dejtkväll bara för oss två. Vi vet båda om att vi är varandras nummer ett. Jag tror att det är så man balanserar sitt förhållande med jobb, har skådespelerskan tidigare berättat i US weekley.

Och att det skulle bli bebisdags just nu, var inte helt säkert. För i en intervju med People förra sommaren – förklarade Ashley Tisdale att det inte var rätt tid just nu.

– För mig är det okej att inte bilda familj, och skaffa barn på en gång. Folk frågar mig alltid när det är dags för mig och Christopher att skaffa barn – och just nu är det inte rätt tid för det.

Så lät det alltså för ett år sedan, men nu var då tiden helt rätt! Stort grattis!

Foto: TT /Instagram

LÄS MER:

Vanessa Hudgens okända Disneykarriär – innan High School Musical

Minns du skådisarna i High School Musical? Så ser de ut i dag

Supersnälla skådisar som har spelat riktigt elaka roller