MelodifestivaLEN-2017

Hen vinner Melodifestivalen enligt oddsen

På lördag är det dags för finalen i Melodifestivalen. Av 12 bidrag ska ett utses för att representera Sverige i Eurovision.

  Nu är det bara 12 bidrag kvar och på lördag kommer en av dem vinna Melodifestivalen och få representera Sverige. De 12 som fortfarande tävlar är Ace Wilder, Boris René, Lisa Ajax, Robin Bengtsson, Jon Henrik Fjällhgren feat. Aninia, Anton Hagman, Mariette, FO&O, Nano, Wiktoria, Benjamin Ingrosso och Owe Thörnqvist.

  Läs mer:Wiktoria om Melodifestivalen: ”Det är som en cirkus”

  Just nu spekuleras det kring vem som kommer att vinna. Enligt Unibet ser det ut som att Wiktoria är den som kommer att ta hem vinsten. Wiktorias låt As I lay me down ligger just nu också trea på svenska topplistan på Spotify, vilket också är ett tecken på att låten har gått hem.

  Enligt oddsen ligger dock inte Wiktoria långt före de andra utan strax efter henne kommer Nano och Jon Henrik Fjällhgren feat. Aninia. Det är också viktigt att komma ihåg att det i finalen inte bara är folkets röster som avgör vem som vinner utan det är även en jury som delar ut poäng.

  Läs mer:
  Så hyllas Clara Henry efter sitt feministiska nummer i Melodifestivalen
  Se bilderna från Melodifestivalens efterfest i Linköping

  Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

  Foto: IBL