Kardashian-jenner-barnens-namn-betydelse

Hemliga betydelsen bakom alla Kardashian/Jenner-barnens namn

Familjen Kardashian/Jenner har en förmåga att välja väldigt speciella namn till sina barn och det finns faktiskt en speciell betydelse bakom flera av dem.


Mason Disick
Kourtney Kardashian har tidigare berättat att de valde namnet Mason efter att hon pratat med en släkting som berättat att namnet betydde samma sak på engelska som namnet Kardashian gör på armeniska, nämligen Stone worker (stenarbetare).


Penelope Disick

Bakom namnet Penelope finns det inte riktigt någon betydelse förutom att Kourtney och Scott Disick tyckte namnet var fint.


Reign Disick

Namnet Reign var något som Kourtney hade tänkt på redan när hon fick Mason, det var också uppe när hon fick Penelope men det var hennes tredje barn som fick namnet. Från början stavade hon det ”Rain” men tillslut blev det ”Reign”.


North West

Från början var det bara ett rykte att Kim Kardashian och Kanye Wests dotter skulle heta just North, men efter att både Pharrell och Anna Wintour frågat paret om namnet så bestämde de sig för att behålla det.


Saint West

Enligt källor ska Kim och Kanye under hela graviditeten ha kallat Saint för just Saint då han var en välsignelse sett till hur svår Kims graviditet varit både då och innan.


Chicago West

Kanye och Kims tredje barn fick namnet Chicago vilket kan komma ifrån att Kanye är uppvuxen i Chicago. Många tror också att namnet kan vara en hyllning till Kanyes mamma som nyligen gick bort.


Dream Kardashian
Rob Kardashian och Blac Chyna valde att döpa sin dotter till Dream eftersom hon enligt dem var en dröm som blev sann.


Stormi Webster

Det finns ännu ingen riktigt förklaring till varför Kylie Jenner och Travis Scotts dotter fått namnet Stormi. Många spekulerar kring att det kan ha att göra med att namnet betyder ”öppenhjärtlig” men det finns inget bekräftat. Efternamnet kommer från att Travis Scott egentligen heter Jacques Webster.

Läs mer:
Se de privata gravidbilderna på Kylie Jenner – som vännerna nu visar upp
Se Harry Styles roliga reaktion när Kardashians nämns
Make up-artisten: Hemliga knepet bakom Kardashians contouring

Källa: Cosmopolitan

Foto: IBL, Instagram