Nu kan du få mat från McDonalds - direkt till dörren

Nu kan du få mat från McDonalds - direkt till dörren

Nu behöver du inte längre gå utanför dörren för att kunna äta mat från McDonalds. Från och med idag är det möjligt med hemkörning från snabbmatskedjan.

McDonalds har slagit sina påsar ihop med Uber Eats för att lösa hemkörning från snabbmatskedjan, något som redan finns i bland annat Storbritannien och Frankrike under namnet McDelivery.

Enligt McDonalds har gästerna länge efterfrågat hemkörning, och från och med den 3 maj (idag!) kan åtminstone stockholmarna skatta sig lyckliga. Till en början kommer nämligen McDelivery bara att finnas på utvalda restauranger i huvudstaden.

De McDonalds som är först ut med tjänsten är: Vasagatan, Kungsgatan 4, S:t Eriksgatan, Folkungagatan, Globen och Solnavägen.

Men redan om två veckor kommer antalet restauranger med McDelivery att utökas, den 17 maj kommer tjänsten även till Centralen, Sergelgatan, Hötorget, Regeringsgatan, Karlaplan, Hornsgatan, Slussen, Götgatan och Liljeholmen.

Du kommer dock inte att kunna beställa hem maten när som helst då öppettiderna inte följer McDonalds utan Uber Eats, vilka är klockan 11-23, alla dagar i veckan.

Läs mer!
Här är appen som informerar dig om glassmaskinen på McDonalds är trasig
Nu kan du hämta gratis mat från McDonalds i en automat
Hemma hos Felix Sandman: ”Jag snodde den här från McDonalds”

Av: Sofia Börjesson

Foto: McDonalds

Artikeln publicerades först på Cafe.se.