Harry Styles skjuter upp sin konsert till 2021

Harry Styles skjuter upp sin Europa-turné

Flera artister har tvingas ställa in sina spelningar som skulle ägt rum nu under våren. I dag meddelade Harry Styles att hans turné, Love on Tour, också skjuts upp. Här är allt vi vet!

Coronavariusets framfart har tvingat flera artister att antingen ställa in eller skjuta upp sina spelningar. Bland andra, Molly Sandén, Danny Saucedo, Louis Tomlinson och nu även Harry Styles.

När kommer Harry Styles till Sverige?

Den tidigare One Direction medlemmen, Harry Styles, skulle ha kommit till Sverige den 2 maj 2020 för att spela på Globen i Stockholm. Men för att minska risken för smittspridningen av covid-19, coronaviruset, måste han nu skjuta upp sin turné, Love on Tour, till nästa år istället.

”Alla som känner mig vet att jag alltid har älskat att uppträda. Men i tider som dessa går mitt crew, fansens och alla andra människors säkerhet först. Av självklara skäl kommer Europa-turnén att skjutas upp till 2021”.

Han skriver också att redan köpta biljetter kommer att fortsätta gälla till det nya datumet och att mer information kommer under de kommande månaderna.

”För din och andras säkerhet skull, håll dig isolerad. Vi sitter alla i samma båt. Jag kan knappt vänta tills jag får träffa er igen. Tills dess, var snälla och ta hand om varandra”.

Läs mer:

Greta Thunberg: ”Jag tror jag har drabbats av coronavirus”

Corona: Här är evenemangen som ställs in eller skjuts upp i Sverige

Quiz: Hur mycket kan du om filmen After?