Harry-Styles-intervju-2017

Harry Styles om sin nya musik och att dejta

I fredags släppte Harry Styles sin första sololåt. I en intervju med BBC Radio 1 berättar han om sin nya musik och hur det går med kärleken.

Just nu klättrar Harry Styles nya låt Sign of the times på topplistorna. I samband med att låten släpptes gjorde Harry också en intervju med radiostationen BBC Radio 1 där han bland annat berättade om processen kring sin nya musik.

– Vi skrev det mesta av albumet på Jamaica. Jag ville vara någonstans där jag inte kunde bli distraherad. Vi som skrev albumet bodde ihop i ett hus. Det var skönt att komma iväg! Säger Harry till BBC Radio 1.

Läs mer: Nu har äntligen Harry Styles låt släppts – lyssna här!

Harry började skriva på albumet under tre veckor i februari förra året. Därefter hade han en paus i fem månader när han spelade in filmen Dunkirk. Därefter fortsatte han göra musik fram tills i december. Harry berättar att han gillade pausen för att hinna få perspektiv. Han berättar också att Ed Sheeran hört hans musik men att det inte är många som fått göra det.

– Om du frågar för många personer förlorar du hur du själv vill ha det. Ed gillade en låt som inte är med på albumet så jag fick stanna och fundera ett tag. Ed är riktigt bra på att skriva låtar!

Under intervjun berättade Harry också att han inte dejtat under en lång tid. Han fick då frågan om det är svårt att dejta när han är känd vilket han svarade kanske men att han inte riktigt vet. Han fick också frågan om brukar kolla upp personer han dejtar.

– Jag brukade göra det men sen bestämde jag mig för att inte göra det. Det är omöjligt att gå dit utan att ha en bild av någon och det känns lite fel.

På frågan kring vad hans sämre sidor är när man dejtar honom avslöjade Harry att han snarkar och att han gillar rutiner så han är inte så spontan. Han berättade också att det för honom är viktigt att separera jobb och privatliv.

– När du låter jobbet bli hela ditt liv är det lätt att tappa sig själv. Jag har fantastiska vänner och familj som hjälper mig att separera det.

Läs mer:
Då uppträder Harry Styles solo för första gången
Ed Sheeran avslöjar vad han tycker om Harry Styles soloalbum
Bildspecial: Se Harry Styles förvandling från 2010 till 2016

Följ FRIDA på Facebook, Youtube, Twitter, Instagram och Snapchat för att inte missa något.

Foto: IBL