Harry-Styles-Taylor-Swift

Harry Styles om romansen med Taylor Swift

Det är lite mer än fem år sen Taylor Swift och Harry Styles dejtade. I en intervju med Rolling Stone berättar nu Harry om romansen.

2012 sågs Taylor Swift och Harry Styles tillsammans första gången. De promenerade i central park vilket var deras andra dejt. Dock gjorde de slut efter bara en månad.

– När jag ser bilder från den dagen så tänker jag: förhållanden är svåra, i alla åldrar, säger Harry till Rolling Stone.

Han tillägger också att du inte riktigt förstår hur det funkar när du är 18 år och försöker hantera allting.

– Du är på en dejt men någon du verkligen gillar och att de borde vara enkelt, eller hur? Det var en nyttig erfarenhet. Jag ville bara att det skulle vara en normal dejt.

Det ryktas om att Taylors låtar Style och Out of the Woods handlar om Harry något han själv är medveten om.

– Jag vet inte om de är om mig eller inte. Men problemet är att hon är så bra att de är överallt. Jag skriver om mina erfarenheter också, alla gör det.

På frågan om han skulle vilja säga något till Taylor idag svarar han att inte vet. Han säger att vissa saker inte funkar och det är så det är ibland.

– Du får hylla att det var mäktigt och fick dig att känna något snarare än att fokusera på att de inte funkade och var dåligt. Och om du springer på den personen så, kanske det blir konstigt, kanske måste du bli full först… men ni hade något. Att träffa någon ny, och dela erfarenheter, det är det bästa. Så tack.

Den 12 maj släpps Harrys album och han avslöjar att skivan är inspirerad av en tjej, han vill dock inte avslöja vem.

– Hon är en stor del av albumet. Ibland vill du bara tacka dem och ibland vill du ge dem allt och hoppas att de vet att de bara är för dem.

Läs mer:
Harry Styles om sin nya musik och att dejta
Se behind the scenes-bilderna från Harry Styles musikvideo
Ed Sheeran avslöjar vad han tycker om Harry Styles soloalbum

Foto: IBL