Harry Potter-fansen rasar över nya Fantastiska vidunder-trailern

Harry Potter-fansen rasar över nya Fantastiska vidunder-trailern

Den första trailern till den kommande Fantastiska Vidunder-filmen har nu kommit och den har fått många Harry Potter-fans att reagera.

I november kommer den andra Fantastiska vidunder-filmen som den här gången kommer handla om Gellert Grindewald och Albus Dumbledore.

I den nya trailern har många Harry Potter-fans reagerat på att några trollkarlar i en scen teleporterar sig in till Hogwarts, något som i Harry Potter-världen kallas Apparition. Något som inte går att göra på Hogwarts.

Läs mer: Här är första trailern till Fantastiska Vidunder: Grindelwalds brott

Många fans har tagit till Twitter och delat med sig av sina tankar. En hänvisar bland annat till en konversation där Hermonie berättar för Ron och Harry att det inte går att ”apparate” in till Hogwarts för att det är skyddat av mer än väggar. En annan har också delat med sig av vad J.K Rowling tidigare sagt, nämligen att det finns skyddsmurar på Hogwarts som gör att du inte kan använda trollformeln för att ta dig in.

Något att komma ihåg är dock att Fantastiska vidunder-filmerna utspelar sig innan Harry Potters tid vilket innebär att reglerna på Hogwarts kan ha varit annorlunda då.

Läs mer:
Här är allt vi vet om nästa Fantastiska vidunder-film
Nya teorin: Wonder woman och Vaiana är samma person
Nu kan du få en roll i nästa Harry Potter-film

Foto: Skärmdump youtube