Kendall-Jenner-James-Corden

Här tvingar Kendall Jenner James Corden att äta äckliga saker

När Kendall Jenner besökte The Late Late Show with James Corden så gjorde de en challenge som innebar att svara på en jobbig fråga eller äta något äckligt.

Tidigare i veckan besökte Kendall Jenner The Late Late Show with James Corden. På plats gjorde de en challenge som heter Spill Your Guts or Fill Your Guts. Utmaningen går ut på att de ska svara på en fråga, en tuff fråga, och om de inte vill svara måste de äta en äcklig sak.

I videon får vi se Kendall och James som sitter vid ett bord fyllt med massa äckliga saker, som bland annat sperma från torsk, fiskögon och saliv från fåglar. Så äckligt!

Läs mer: Kendall Jenners nya lyxhus kostade 58 miljoner – kolla in bilderna

De får därefter välja vad den andra ska äta om de vägrar att svara på frågan. Kendall får den första frågan där hon måste rangordna sina syskonbarns namn, North, Saint och Dream. Från bäst till sämst. Kendall är tveksam till en början men bestämmer sig därefter för att göra det istället för att dricka en smoothie av sardiner. Ordningen blev North som bäst, och Dream som sämst.

Därefter är det James tur. Kendall väljer att om han inte svarar så måste han dricka torsksperman. Frågan James får är vem av hans föräldrar han gillar bäst? Valet blir ännu svårare för James då hans båda föräldrar är i studion. Därför väljer han att dricka torsksperman. Eeeeuuw!!!

Se hela klippet här nedan!

Läs mer:
Därför raderade Kendall Jenner sin Instagram
8 gånger Kendall Jenner och Harry Styles ser ut som tvillingar
Kendall Jenner vittnade mot stalkern: ”Jag har aldrig varit så rädd i mitt liv”