Cole-Lili

Här svarar Cole Sprouse på ryktena om att han och Lili Reinhart dejtar

Det har länge ryktats om att Riverdale-skådespelarna Lili Reinhart och Cole Sprouse dejtar. Under Paleyfest i helgen frågade ett fan dem rakt ut om det stämmer.

I helgen var det Paleyfest där skådespelarna från Riverdale var på plats för att prata om serien och svara på frågor. När ett fan fick chansen att ställa en fråga så valde hon att fråga om kärleksryktena kring Lili Reinhart och Cole Sprouse.

I ett klipp från det frågestunden ser vi tjejen fråga Lili och Cole rätt ut om de dejtar. De båda börjar garva och Cole frågar om de verkligen var en fråga eller ett antagande. Hon frågar då igen varpå Cole säger ”ingen kommentar” och ler. Något som får hela publiken att jubla och tjejen som frågade gapar stort.

Även om många vill veta om Cole och Lili dejtar så har de båda valt att inte kommentera det något som de hoppats att fansen skulle respektera. Därför har nu många fans reagerat på att den här frågan ställdes och även Madeleine Petsch reagerade på scen genom att säga att det var en olämplig fråga.

Se det hela här under!

Läs mer!
Sjuka Riverdale-teorin: Bettys riktiga mamma är Black hood
Galna fanteorin: Därför är Betty den riktiga Black Hood i Riverdale
Fansens teori: Här är anledningarna till att Sheriff Keller kan vara Black hood i Riverdale

Foto: IBL