Millie-bobby-brown-mtv-movie-tv-awards-2018

Här slår Millie Bobby Brown tillbaka mot mobbarna i sitt tal

I går var det MTV Movie & TV Awards och en av de som vann pris var Millie Bobby Brown som passade på att ge lite råd till både unga och gamla när det kommer till mobbning.

Varje år hålls MTV Movie & TV Awards där insatser inom tv- och filmvärlden hyllas. På plats under galan var bland annat alla skådespelarna från både Riverdale och 13 reasons why, samt Zendaya och Kim Kardashian.

En av kvällens vinnare var Millie Bobby Brown som vann pris för Best performance in a show. Hon var dock inte på plats då hon skadat sig strax innan galan. Millie ska ha gjort illa knät och fått rådet av sin läkare att vila, vilket hon också gjorde.

Millie dök istället upp på en skärm i arenan där hon tackade fansen för att de röstat på henne och stöttat henne. Hon berättar också att rollen som Eleven i Stranger Things har förändrat hennes liv.

Avslutningsvis väljer Mille att säga att eftersom så många unga tittar på det här och äldre också för den delen så vill hon säga en grej.

– Jag har lärt mig att har du inget snällt att säga så ska du inte säga något alls. Det borde inte finnas någon plats i den här världen för mobbning, och jag kommer inte att tolerera det och det borde ingen av er, säger Millie i sitt tal.

Läs mer: Millie Bobby Brown kan komma att spela Jellybean i Riverdale

Hon lägger också till att om du behöver en påminnelse om hur viktig du är samt hjälp med att se förbi hatet så ska du skicka ett DM till henne på Instagram.

Förra veckan valde Millie att ta bort sitt Twitter-konto efter att homofobiska memes spridits om henne. Något som antagligen ligger bakom att hon valde att prata om mobbning i sitt tal.

Se hela talet här under!

Läs mer:
13 saker du kanske inte visste om Millie Bobby Brown
Millie Bobby Brown avslöjar vilka kändisar hon vill se i Stranger Things
Millie Bobby Brown ryktas dejta Jacob Sartorius

Foto: Mtv/youtube