Justin-Bieber-sjunger-london-2018

Här sjunger Justin Bieber för Hailey Baldwin på öppen gata

När Justin Bieber och Hailey Baldwin besökte London för en romantisk weekend fick folksamlingen vid Buckingham Palace en trevlig överraskning.

Justin Bieber och Hailey Baldwin besökte London under Fashion Week och passade även på att turista lite i staden. Bland annat åkte de till Buckingham Palace där Justin tog fram sin akustiska gitarr och sjöng en serenad för sin blivande (?) fru. I ett klipp hör vi honom bland annat sjunga låten Cold Water som han gjort tillsammans med Major Lazor och .

– Den där tjejen är mitt livs kärlek, säger han innan han börjar sjunga i ett klippen som cirkulerar på sociala medier efter händelsen.

https://www.instagram.com/p/Bn4MqKwCF1M/?utm_source=ig_embed

I ett annat klipp syns Hailey Baldwin stå och filma medan Bieber spelar.

https://www.instagram.com/p/Bn5Ms2ZFynr/?tagged=justinbieber

Justin och Hailey var tillsammans en sväng redan 2015 men gjorde sedan slut. I somras återknöt de dock kontakten och i juli förlovade de sig på Bahamas. Då skrev Justin Bieber ett känslosamt inlägg på Instagram till Hailey:

”Jag hade tänkt vänta med att säga något men ryktet sprids snabbt”, inleder han.

”Hailey, jag är så kär i allting med dig. Jag är så fast besluten om att spendera mitt liv med att få lära känna varenda liten del av dig, och att älska dig ödmjukt och tålmodigt. Jag lovar att leda vår familj med ära och integritet och att låta Jesus guida oss i allt vi gör och varje beslut vi tar. Mitt hjärta är helt och fullt ditt och jag kommer alltid att sätta dig först.

Du är mitt livs kärlek Hailey Baldwin och jag skulle inte vilja dela livet med någon annan. Du gör mig så mycket bättre och vi kompletterar varandra så bra. Ser så mycket fram emot den bästa tiden i mitt liv. Det är lustigt, för med dig har allt en mening. […]”

https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/?hl=sv&taken-by=justinbieber

Den senaste veckan har rykten cirkulerat om att paret redan ska ha gift sig i smyg, men det är något som Hailey har dementerat på sin Twitter.

”Jag är inte gift än”, skriver hon.

På sin Instagram har hon skrivit ”min absolut bästa vän” under en bild på henne och Bieber, och där kan man också skönja hennes förlovningsring.

https://www.instagram.com/p/BmrVCk-ABkl/?taken-by=haileybaldwin

Läs mer:
Allt vi vet om Justin Bieber och Hailey Baldwins bröllop
Här möts Justin Bieber och Hailey Baldwin för första gången 2009
Så mycket kostade Hailey Baldwins förlovningsring

Artikeln publicerades först på ELLE.